上一頁下一頁
發新話題

第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
85  13.6k

8下,其實係咩心態唔係話要介意,但點解反而興奮
引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 14:27 發表 查看引用來源

你老公同我一樣,一聽到就扯到行

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 14:54 發表 查看引用來源
8下,其實係咩心態唔係話要介意,但點解反而興奮

講返最基本嘅係如果個男人介意嘅,其實係對自己冇信心,怕同人比較,怕自己輸俾人哋

另外咁講如果你要一個女人佢唔淫,咁樣你咪要打飛機打一世

其實透過呢個方式了解吓自己嘅老婆,睇吓自己會唔會有啲嘢同個以前嘅男人去起上嚟有啲不足,自己咪去改善下囉

總結一句幫你依然係對自己冇信心,怕自己個女人會離開你,介意依樣嘢就會跟你一世。相反聽吓佢以前點樣比其他人屌,可以了解自己個女人有幾咁淫,係一種樂趣,同埋大部份嘅女人都會喺呢個過程之中,不知不覺會對另一半淫D。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 15:21 發表 查看引用來源

講返最基本嘅係如果個男人介意嘅,其實係對自己冇信心,怕同人比較,怕自己輸俾人哋

另外咁講如果你要一個女人佢唔淫,咁樣你咪要打飛機打一世

其實透過呢個方式了解吓自己嘅老婆,睇吓自己會唔會有啲嘢同個以前嘅男人去起 ...
講真,我覺得又唔係怕同人比較 ( 算各方便都幾唔錯)
反而完全占有係我自己比較傾向

但你果種睇法都有其合理性 ,可能你地想係性度互補不足,令大家感情更好

因為我選修有同學研究個E個問題 ,所以問下 ( 唔係香港) ,外地反而多係身體自主方便

我E便就占有比較大 同相對傳統LA

你果種應該算係技巧吧

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 04:30 發表 查看引用來源

每個人都有自己嘅過去,我係唔會介意嘅

利申:男人
你係前男友角色😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-19 09:55 發表 查看引用來源

真人真事... 係冇o既 未發生過老公+前任撞上
但如果有, 而家咩年代啦? 一齊得有邊個會未搞過o野?
我係相信大大方方介紹比左閃右避更好囉
唔會好似咩威水史咁o係老公面前大談同前任床上o既片段, 但如果佢問起 ...
因為老公知道你最淫蕩發姣嘅一面最赤裸o既身體都俾另一個男人睇過晒,所以佢仲high🤭

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 04:30 發表 查看引用來源

每個人都有自己嘅過去,我係唔會介意嘅

利申:男人
師兄講得啱每個人都有過去,何必咁執著❗
我個處男交咗俾我老婆,我老婆個處我唔知道佢俾咗邊個😅😅😅

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 11:18 發表 查看引用來源
聽講女人會一世記得第一次。雖然,我明白「記得」並唔等於「愉快地回憶」。

如果男人話唔介意自己女人隻豬比咗邊個,我覺得係自欺欺人。
唔介意,不過會好奇心裡面去比較

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
係男人都想老婆隻豬留返畀佢食,但係好多男人好想食人哋隻豬 ,時下年青女性隻豬越嚟越早畀人食咗 ,如果你唔係食豬高手就整定你冇豬食,算吧啦呢啲都係命中註定。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-19 17:09 發表 查看引用來源
師兄講得啱每個人都有過去,何必咁執著❗
我個處男交咗俾我老婆,我老婆個處我唔知道佢俾咗邊個😅😅😅
唔係執着,只係想探討吓前男友,老公同老婆唔同角色會有咩諗法,真人真事係SP經歷😅

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 16:18 發表 查看引用來源

講真,我覺得又唔係怕同人比較 ( 算各方便都幾唔錯)
反而完全占有係我自己比較傾向

但你果種睇法都有其合理性 ,可能你地想係性度互補不足,令大家感情更好

因為我選修有同學研究個E個問題 ,所以問下 ( 唔係香港) ,外地 ...
咁想請教下師兄🙏,我依種算唔算係心理變態😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆