上一頁下一頁
發新話題

第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
85  13.6k

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:36 發表 查看引用來源

咁又有另一種睇法嘞😆

我第一同第二個女友,佢第一次都係比咗我嘅,如果宜家有機會見到佢地嘅老公或者男友,其實我係會有種感覺,就係我食完先到你地食,自我感覺都會幾良好😂😂 ...
應該係感覺非常自豪,心想我食頭圍你食二手。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:48 發表 查看引用來源
我又唔係咁睇喎~我都屌過咁多人妻,咁...我老婆俾其他人屌都好正常啫,我偏向自由發展😅😅
有本事先可以食到人妻,你食到我老婆咪係你有本事, 咁我老婆咪抵畀你屌囉。

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-19 14:54 發表 查看引用來源
8下,其實係咩心態唔係話要介意,但點解反而興奮

其實除o左我 40# 講果堆之外仲有一個原因, 係我話我想做佢女奴
性伴果種玩過, 但一個男人同時係我男朋友(而家做埋老公添) 同時又係主人真係第一次
佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義呃上床, 根本唔識/ 唔中意玩
果次真情剖白講o左好長時間o架, 主要都係以前貪玩係以前o既事, 我已經試過,
結果係我發現搵一個真心愛佢o既男朋友用心去經營一段感情呢條路更加o岩我 etc ...
言歸言傳, 佢興奮o既原因, 係我玩開o既sm 同佢理念中o既果套幾一致,
唔用果d 雷聲大雨點小o既成人玩具, 用打人痛到仆街o既真籐條,
怕o既話就索性唔好玩, 要玩得就真係make sure 自己受得o黎, 唔好打兩籐就縮沙等等
我同佢形容果陣自己係點受刑, 又同佢不如我地都買番幾支籐條.... 應該話我地已經確立o左關係,
以後經常都會上床 我地分工合作, 你負責準備安全套, 我負責準備籐條,
既然大家都咁中意, 我專揀d 打得更痛o既類型用o黎俾你鞭打我

作為男主o既佢, 有咩辦法唔扯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 10:13 發表 查看引用來源

其實除o左我 40# 講果堆之外仲有一個原因, 係我話我想做佢女奴
性伴果種玩過, 但一個男人同時係我男朋友(而家做埋老公添) 同時又係主人真係第一次
佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義 ...
你哋真係perfect match 😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:16 發表 查看引用來源

有本事先可以食到人妻,你食到我老婆咪係你有本事, 咁我老婆咪抵畀你屌囉。
講得對🤣🤣🤣

回覆 30# cc19880910 的帖子

大家秦討下咁解
唔MIND 自己老婆唔係處絕對唔係心理變態la
其實應該講心理田異常準確一點,但唔計病理 真係專業果D睇法LA
大多係不同於社會認定的價值 大家就會認為變態

但係E件事上唔會係LA

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-19 17:31 發表 查看引用來源

咁想請教下師兄🙏,我依種算唔算係心理變態😂
大家探討下咁解
唔MIND 自己老婆唔係處絕對唔係心理變態la
其實應該講心理田異常準確一點,但唔計病理 真係專業果D睇法LA
大多係不同於社會認定的價值 大家就會認為變態

但係E件事上唔會係LA

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-19 23:38 發表 查看引用來源

係,我覺得我係唔係佢第一個都唔重要,最重要嘅係,我係佢最後一個,咁已經好足夠
why not both 講下`笑
但最緊要兩個人覺得OK

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 08:25 發表 查看引用來源

No No No
佢唔似係d 咁o既人
應該好似上面師兄咁講, 對自己有信心有能力o既男人普遍o黎講係比較唔會介意
比較嘛, 有經驗就有比較, 人之常情
另外一個原因應該真係個人眼光, 事就同樣都係同一件事, 你唔同角 ...
反而唔覺得係信心問題 ,會偏向本身性格問題 同文化習慣問題為多
但當然 ,最緊要係兩個人本身對E件事睇法LA

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 10:13 發表 查看引用來源

佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義 ...
反而好奇點進入玩SM E樣野
因為喜歡/想玩   同要點玩 切入點係邊  點投入, 引渡   真係有一定難度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆