上一頁下一頁
發新話題

第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
85  13.6k

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 11:09 發表 查看引用來源

大家探討下咁解
唔MIND 自己老婆唔係處絕對唔係心理變態la
其實應該講心理田異常準確一點,但唔計病理 真係專業果D睇法LA
大多係不同於社會認定的價值 大家就會認為變態

但係E件事上唔會係LA ...
但如果一諗起依件事會覺得好興奮咁算唔算一種病態?😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:48 發表 查看引用來源
我又唔係咁睇喎~我都屌過咁多人妻,咁...我老婆俾其他人屌都好正常啫,我偏向自由發展😅😅
最緊要大家開心🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-20 11:28 發表 查看引用來源

咁又唔算,每個人諗法都唔同

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:11 發表 查看引用來源

應該係感覺非常自豪,心想我食頭圍你食二手。
如果真係咁啱遇到前女友同佢老公仔女,對佢哋一個微笑,然後欣賞前女友面上表情嘅變化,個感覺應該更勝千言萬話。你就好似一個勝利者,眼前嘅女人雖已嫁作人婦,但佢老公只可以喺法律上擁有呢個女人作為配偶,又或者擁有呢個女人嘅愛情。但呢個女人嘅心靈同身體嘅初體驗永遠屬於你,你先係第一個進入佢身體佔有佢嘅男人,呢個係不爭嘅事實,佢將只有一次嘅初貞俾你享有,如果你當時冇避孕喺佢子宮內射,佢同老公生嘅仔女亦可能帶着你嘅基因🤭

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
而家咩年代丫?第一次唔係俾老公好正常丫,唔試過點知岩唔岩?佢過黎打招呼咪正正常常咁say過hi咪算,講真你都唔會係你老公既第一個女人la,唔通佢又要同你講番哂佢屌過幾多女咩?

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 11:14 發表 查看引用來源

反而好奇點進入玩SM E樣野
因為喜歡/想玩   同要點玩 切入點係邊  點投入, 引渡   真係有一定難度
點進入, 係指點解會玩定係點同自己伴侶玩?

男性角度點樣中意上做主人呢樣我唔敢肯定啦, 自己主要就係覺得好sexy
軟弱地服從於一個有霸氣好嚴肅o既大男人身下, 用自己身體承受佢o既力量o既呢個畫面囉
力量, 一係就大大力插我令我好舒服有高潮, 一係就大大力o既鞭打令我好痛苦, 都係一種刺激
切入當然要循序漸進, 平時一d 冇大冇細o既低能惡作劇開始 專登玩9 佢o係佢真嬲同假嬲之間俾佢打幾下報仇
一開始只係佢用手打我手掌, 玩得更大果陣呢種還拖梗係唔夠啦, 我主動攞長間尺/ 長木筷子俾佢用o黎打我

(題外話: 我同佢玩好大o架 都係小學雞式整蠱, 將佢屋企d 糖同鹽掉轉幫佢沖o野飲,
佢(冬天)沖涼靜靜雞一大盤冰水 -真係雪櫃雪凍晒o既 - 兜頭淋佢,
撞傷擦損果陣扮貼心女友攞濕毛巾同佢抹, 濕係濕... 不過唔係水係純酒精 都有 )

慢慢地佢習慣適應o左體罰我, 加上狗仔式打吓patpat, 之後再進一步要佢用工具打我,
再進一步唔狗仔式我冇整9 佢都照俾佢打我 (前戲果陣)
打完先做愛, 做完之後話佢知剛才好high 我超中意 <-- this is 關鍵
重複幾次之後就差唔多ready 可以簽約啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-20 11:28 發表 查看引用來源

話癖好更正路吧  ,就算係clin, psy 都唔會話E個係心理變態 ,諗下興奮一點好少事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 13:28 發表 查看引用來源

點進入, 係指點解會玩定係點同自己伴侶玩?

男性角度點樣中意上做主人呢樣我唔敢肯定啦, 自己主要就係覺得好sexy
軟弱地服從於一個有霸氣好嚴肅o既大男人身下, 用自己身體承受佢o既力量o既呢個畫面囉
力量,  ...
即係點大家投入同一開始點玩吧, 假設大家都有興趣  。   因為個切入點大家點投入入去玩有D難度

點傾大家應該點話呢  直接講??

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 14:22 發表 查看引用來源

即係點大家投入同一開始點玩吧, 假設大家都有興趣  。   因為個切入點大家點投入入去玩有D難度

點傾大家應該點話呢  直接講??
前提其實就係大家本身都有興趣, 只係怕對方冇所以都o係度等, 希望對方首先開口...
同伴侶sm 呢樣o野聽落好奇妙, 有d 不可思議, 但你諗深一層其實就同拍拖點樣開始差唔多啫
大家其實都對對方有d 意思, 然後其中一方鼓起勇氣首先表白, 然後另外一方急不及待點頭
如果其中一個根本對人冇意思, 成件事無論另外果方點說服都成唔到事
至於點投入, 就要睇大家中意o既細節囉, 食o野冇人會唔中意,
但我中意食o既只係中餐而你淨係想食西餐, 都係食o野呀, 但我地都唔會約得到一齊食飯

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 14:50 發表 查看引用來源

前提其實就係大家本身都有興趣, 只係怕對方冇所以都o係度等, 希望對方首先開口...
同伴侶sm 呢樣o野聽落好奇妙, 有d 不可思議, 但你諗深一層其實就同拍拖點樣開始差唔多啫
大家其實都對對方有d 意思, 然後其中一 ...
其實都有講過  但大家投入好似有點難   而且點慢慢玩都係...掌握到....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆