上一頁下一頁
發新話題

第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
85  13.6k

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 16:00 發表 查看引用來源

其實都有講過  但大家投入好似有點難   而且點慢慢玩都係...掌握到....
開個post講SM

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 16:48 發表 查看引用來源
開個post講SM
講開問下咁解😂
如果只講sm,我覺得d人想聽古多於探討交流

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 20:09 發表 查看引用來源

講開問下咁解😂
如果只講sm,我覺得d人想聽古多於探討交流
香港人比較保守好少會探討交流吓😅

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 21:41 發表 查看引用來源
香港人比較保守好少會探討交流吓😅
聽古我覺得仲露骨😂
探討反而更學術,可以唔描述性動作的部份

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 21:48 發表 查看引用來源

聽古我覺得仲露骨😂
所以我就係想探討吓三方嘅心理狀態😅

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-18 23:52 發表 查看引用來源
如果女人嘅第一次唔係俾老公,當同老公仔女去街嘅時候咁啱又見返奪去自己貞操嘅前男友,佢仲走埋嚟同你嗰個唔知情嘅老公打招呼,你又會同老公介紹眼前呢個男人嘅身份嗎?同老公做愛嘅時候又會想起呢個男人嗎?真人真事🤭 ...
我第一次係比左隔離屋既 Uncle

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 01:01 發表 查看引用來源

我第一次係比左隔離屋既 Uncle
點解會俾咗隔離屋個Uncle?個Uncle咩款先😏

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 21:48 發表 查看引用來源

聽古我覺得仲露骨😂
若果係人老婆角色,重遇奪去奪去自己貞操嘅前男友,會唔會有一種甜蜜或者其他感覺嘅回憶?
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然扑咗,酒醒後女人發現被前男友冇套內射埋,覺得好對唔住老公,但女人又越做越愛前男友,咁會唔會向老公坦白?

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 22:27 發表 查看引用來源
所以我就係想探討吓三方嘅心理狀態😅
我自己就占有慾比較強🤣

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 10:58 發表 查看引用來源
若果係人老婆角色,重遇奪去奪去自己貞操嘅前男友,會唔會有一種甜蜜或者其他感覺嘅回憶?
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然 ...
我唔係女人.就真係唔知。
而且我另一半第一次係我,所以都唔會有這問題。

如果我前女友同我聚,做男人梗係會幻想下,如果大家都單第梗冇問題,對方有老公就一定唔得了 幾喜歡都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆