第一次不是你,討論吓

收藏  |  訂閱
20  13.7k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 10:13 發表 查看引用來源

其實除o左我 40# 講果堆之外仲有一個原因, 係我話我想做佢女奴
性伴果種玩過, 但一個男人同時係我男朋友(而家做埋老公添) 同時又係主人真係第一次
佢都有玩過, 但佢話其實男男女女好多都係借主奴名義 ...
反而好奇點進入玩SM E樣野
因為喜歡/想玩   同要點玩 切入點係邊  點投入, 引渡   真係有一定難度

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-20 11:28 發表 查看引用來源

但如果一諗起依件事會覺得好興奮咁算唔算一種病態?😂
話癖好更正路吧  ,就算係clin, psy 都唔會話E個係心理變態 ,諗下興奮一點好少事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 13:28 發表 查看引用來源

點進入, 係指點解會玩定係點同自己伴侶玩?

男性角度點樣中意上做主人呢樣我唔敢肯定啦, 自己主要就係覺得好sexy
軟弱地服從於一個有霸氣好嚴肅o既大男人身下, 用自己身體承受佢o既力量o既呢個畫面囉
力量,  ...
即係點大家投入同一開始點玩吧, 假設大家都有興趣  。   因為個切入點大家點投入入去玩有D難度

點傾大家應該點話呢  直接講??

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-20 14:50 發表 查看引用來源

前提其實就係大家本身都有興趣, 只係怕對方冇所以都o係度等, 希望對方首先開口...
同伴侶sm 呢樣o野聽落好奇妙, 有d 不可思議, 但你諗深一層其實就同拍拖點樣開始差唔多啫
大家其實都對對方有d 意思, 然後其中一 ...
其實都有講過  但大家投入好似有點難   而且點慢慢玩都係...掌握到....

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 16:48 發表 查看引用來源
開個post講SM
講開問下咁解😂
如果只講sm,我覺得d人想聽古多於探討交流

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 21:41 發表 查看引用來源
香港人比較保守好少會探討交流吓😅
聽古我覺得仲露骨😂
探討反而更學術,可以唔描述性動作的部份

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-20 22:27 發表 查看引用來源
所以我就係想探討吓三方嘅心理狀態😅
我自己就占有慾比較強🤣

引用:
原帖由 Virgin201 於 2022-5-21 10:58 發表 查看引用來源
若果係人老婆角色,重遇奪去奪去自己貞操嘅前男友,會唔會有一種甜蜜或者其他感覺嘅回憶?
當知道前男友係單身,佢仲要搬去你住嘅大廈,經常借故得你一個嘅時候去你屋企聚舊,一次佢借大家醉醉哋再同你表白,孤男寡女跟住又好自然 ...
我唔係女人.就真係唔知。
而且我另一半第一次係我,所以都唔會有這問題。

如果我前女友同我聚,做男人梗係會幻想下,如果大家都單第梗冇問題,對方有老公就一定唔得了 幾喜歡都係

引用:
原帖由 子敏 於 2022-5-21 20:13 發表 查看引用來源
幫我溫書
人總有年少時😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-25 08:47 發表 查看引用來源

好幾個問題...
首先第一, 回憶係一定會有, 甜唔甜蜜要睇咩事分手囉 (我果個一定唔會)
同埋要睇當事人點樣理解性愛, 咁多年以來一直都變緊, 太多太長啦 就只講而家呢個moment o既睇法:
性行為係(理論上係) 兩個 ...
啱   人地cheap 唔代表自己要冇教養
E個真係套用係好多地方

前往最後回覆