上一頁下一頁
發新話題

最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
83  26.0k

最刺激既食女失敗經歷

相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友係食女高手。無端端日頭聯絡我話約左兩條女飲酒,話夜晚帶黎我屋企飲。咁我當然答應,滿心期待。
當晚我載埋朋友,到約定地點接果兩條女上車。
一見面已經好撚興奮,兩條女都十八廿歲度,仲著哂褸屌裙,戰鬥格咁款,立刻屋企玩。

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
咁都會失敗?等你更新!

玩既過程都係 猜枚骰盅
最最刺激係,當時我地係張麻雀檯度玩
咁玩骰盅就會跌骰,我一落去汁,發現兩條女啲褸屌裙走哂光,露哂黑底。
我心諗,仆街,真係褸屌,搞到我跌多左好多次骰,飲多左好多酒。
玩到一半我感覺到我朋友target 左其中一條女,咁我順勢瞄準另外一個啦,條女都越玩越放,雖然我都無抽水摸手摸腳,條女都已經坐到無哂儀態咁同我玩,果條褸屌裙同底褲真係令我想就地正法佢。大家都飲左好多。

飲到咁上下,條女同我講想出去食野,我心諗呢個情況仲食野!
推左兩次,最後逼於無奈出門口同佢揸車出去。。。
上到車,我問佢想食咩,佢就一下車埋黎,同我講,想食我。。。
即刻係咁互車,手腳並用,摸哂佢全身。
果條褸屌裙同黑底,終於唔係有得望無得摸。
一輪之後,揸左架車去條村後面山上面,果晚落住毛毛雨,除左褸屌裙之外,我已經除哂佢啲內衣褲,我自己都除左條褲。我都諗住實食無痴牙。
係呢個時候,諗起原先明明話出去食野,根本無安全套係身。
屌佢老母,又唔早講係上車食我,
我都心諗大家第一次見,真係連名都唔知,唔敢打真軍唔用套…..
結果大家好無癮著番哂啲衫褲,
揸番架車番屋企….. 番到去
如我所想,我個朋友已經食左另外果一條女, 條女全踝無著衫褲瞓左係廳張梳化度…唔知醉左定瞓左.. 我個朋友就去左廁所,
呢個情況我近距離望哂條女全身,就叫醒佢….可能佢以為叫醒佢既係我朋友,佢一起身就攬住我咀。咀左幾秒佢發現左係我,就推開左我,仲即刻著番啲衫褲,出去帶埋我食唔到果條女就走左。

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 14:19 發表 查看引用來源
飲到咁上下,條女同我講想出去食野,我心諗呢個情況仲食野!
推左兩次,最後逼於無奈出門口同佢揸車出去。。。
上到車,我問佢想食咩,佢就一下車埋黎,同我講,想食我。。。
即刻係咁互車,手腳並用,摸哂佢全身。
果條褸屌裙同黑底,終於 ...
咁慘呀!咁佢個friend咁自私架,自己食完唔比個friend食!咁你之後有冇再搵佢?

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源

當年有一個朋友 ...
村屋 + 車 呢個配套已經嬴o左一半
唔係話追求物質, 不過呢種setting 入面真係特別有mood 想搞o野

10幾年前,咁呢10年應該食過唔少女啦

回覆 5# licklickson 的帖子

條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神交流,目送離開,自此就無再見過呢條女了

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:10 發表 查看引用來源
條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神 ...
咁都起碼摷過都好吖!

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 04:19 PM 發表 查看引用來源
... 無安全套係身。 ...
噢,不過係一個所有狗公都犯過嘅低級錯誤。C兄無須自責。

更大鑊嘅係,呢個錯誤查實源自另一個錯誤:條女話想「食」嘢嗰度,其實已經畫公仔畫到出腸。你自己get唔到,唔可以怪條女。

仲有,另一個錯誤係:兩個人既然衫都除咗,點解唔用手、口玩住先?興咗,再飛車返狗竇,繼續下半場吖嘛!

不過!最最最大鑊嘅錯誤其實係:做咩食女高手唔預先同你溝通好,大家閂埋門4P咪好囉?出咩去食嘢啫?

唉,咁樣食白果,仲要成晚流流長,真係陰功。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆