上一頁下一頁
發新話題

最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
83  26.1k

回覆 10# guthrie 的帖子

輸哂….輸經驗…..

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:32 發表 查看引用來源
輸哂….輸經驗…..
之後食得多唔多女?

回覆 12# licklickson 的帖子

唔算多啦, 之後到而家食左十幾廿個

學cctvb尋人記囉

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:38 發表 查看引用來源
咁正呀!果然村屋加車方便溝女!😬

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
師兄,有地方根本已解決好多問題,但另一個問題係,想唔想成日俾女人上黎自己屋企遮。
呢D失敗經驗都係難得架,因為只會越來越少出現。

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 05:38 PM 發表 查看引用來源
夠照啦,大佬!

女,永遠都係「食到埋嘴邊跌返出嚟揼爆心」嗰條最正㗎啦。人生有啲遺憾未嘗唔係好事。

下次撞番條女,不妨大方啲,行埋去自我介紹。然後話:喂,嗰次唔好意思呀,搞到你冇宵夜食。有機會再補數。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 06:03 PM 發表 查看引用來源

師兄,有地方根本已解決好多問題,但另一個問題係,想唔想成日俾女人上黎自己屋企遮。
呢D失敗經驗都係難得架,因為只會越來越少出現。
我完全唔覺得呢個故事係失敗。反而,我直頭覺得樓主幾幸運,喺食女呢個遊戲有一個完美嘅開始。

戰車、炮房等等配套(包括安全套,可惜冇跟身)皆齊全,有個「食女高人」照住、又遇到質素不俗嘅食物、甚至連食物本身都自動配合飛埋去你個口前面。種種條件都夾得啱啱好。就差門前一腳。

唔撻下Q又點學到嘢?

你結左婚幾耐?
引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:38 發表 查看引用來源

又咁講, 失敗過程都可以講得係好事~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆