上一頁下一頁
發新話題

最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
83  26.0k

支持師兄既post ,真係興奮的經驗

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-19 17:06 發表 查看引用來源

我完全唔覺得呢個故事係失敗。反而,我直頭覺得樓主幾幸運,喺食女呢個遊戲有一個完美嘅開始。

戰車、炮房等等配套(包括安全套,可惜冇跟身)皆齊全,有個「食女高人」照住、又遇到質素不俗嘅食物、甚至連食物本身都自動配合 ...
我唔係講故事失敗,而係有呢D經驗,下次先知女人係口不對心,男人要做多步,即可能下次車又放D,後座又擺D。
因為之後都會係順利,先會記得當初失手既可貴架。

結婚之後,都食唔到18-20歲嚕….
食親都係人妻/中女/ 離婚婦人。
往事真係懷念

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
往事真係懷念
咁各有美態嘅!人妻都好正吖!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 01:19 發表 查看引用來源
咁各有美態嘅!人妻都好正吖!
人妻先正,俾你食食到,通常都喺同老公少做,慾求不滿,上到床上,全程自動波。

引用:
原帖由 cyytkh 於 2022-5-20 06:46 發表 查看引用來源
人妻先正,俾你食食到,通常都喺同老公少做,慾求不滿,上到床上,全程自動波。
師兄...言之有理,一般而言是人妻特點就是這樣😘😘

引用:
原帖由 cyytkh 於 2022-5-20 06:46 發表 查看引用來源
係架,而家好多人妻仲keep得好好,唔差過後生女,仲可能有求必應,點玩都得!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:49 發表 查看引用來源
師兄...言之有理,一般而言是人妻特點就是這樣😘😘
所以咁多人鐘意人妻!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-19 08:57 PM 發表 查看引用來源

我唔係講故事失敗,而係有呢D經驗,下次先知女人係口不對心,男人要做多步,即可能下次車又放D,後座又擺D。
因為之後都會係順利,先會記得當初失手既可貴架。 ...
完全同意,C兄。我只不過想講:成件事根本係一件幸事,而唔係失敗。原諒小弟表達能力差勁。

正如在下愚見:唔撻下Q又點學到嘢,係咪?我以前唔止撻得多,仲撻得應...

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
往事真係懷念
有時 30 +以上正過好多後生女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆