上一頁下一頁
發新話題

最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
83  26.0k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 12:20 發表 查看引用來源

師兄,其實後生女先易食,人妻,又或職業女性既熟女,呢D知遊戲點玩先難食但令人回味。
後生仔就易食後生女啫,我哋中坑點會so我哋!😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-5-20 08:45 發表 查看引用來源

完全同意,C兄。我只不過想講:成件事根本係一件幸事,而唔係失敗。原諒小弟表達能力差勁。

正如在下愚見:唔撻下Q又點學到嘢,係咪?我以前唔止撻得多,仲撻得應... ...
撻得應先係一個令人回憶點,即遇多了,有時都記唔清食左幾多個女生,但就一定會好記得邊次食唔到,又或食前D搞笑野,真係哈碌野最令人回味。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 12:08 發表 查看引用來源
你咁大碌梗係啦!仲要咁大力!😬
個個條野都差不多啫....

回覆 41# licklickson 的帖子

要拎錢同禮物/名牌噠佢先得😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 12:22 發表 查看引用來源
後生仔就易食後生女啫,我哋中坑點會so我哋!😂
師兄,各有前因啦下。
我其實對後生女興趣不大,但我好多時都佢地溝通,佢地比輕熟女唔同既係,佢地黎得直接表達同問,我當然亦會坦白講無興趣。
咁我有問,我地呢D中佬有咩吸引?其實佢地好鐘意大叔,即大叔唔係大肚腩,地中海煙屎牙果隻,
而係另一個代名詞,中佬,佢地好鐘意呢陣佬味。

後生女鐘意俾男人lead住,鐘意男人強者,有見識有智慧,要低B既佢地搵番後生仔,男人未到30仲係大細路,唔知自己想點,只想玩,佢地鐘意男人衣著有個型格,談吐有見地,如果好似樓主師兄,有車有樓,呢種標誌住成功既象徵其實間接吸引既。
佢地鐘意男人帶住佢地呢度去果度去玩,佢地有咩賣點佢地好清楚,我既體會就係咁囉。當然唔代表所有女生都會咁啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 13:14 發表 查看引用來源

師兄,各有前因啦下。
我其實對後生女興趣不大,但我好多時都佢地溝通,佢地比輕熟女唔同既係,佢地黎得直接表達同問,我當然亦會坦白講無興趣。
咁我有問,我地呢D中佬有咩吸引?其實佢地好鐘意大叔,即大叔唔係大肚腩,地中海煙屎 ...
呢啲梗係受歡迎啦,好似三哥咁,大把女埋身啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 13:54 發表 查看引用來源
呢啲梗係受歡迎啦,好似三哥咁,大把女埋身啦!😬
又無需要到三哥程度,後生女揀得佬味既男人,係預左享受個過程,後生女亦知自己見識閱歷唔夠男人高時,大家成年人,都會明邊方面互相取悅先夠開心。

咁有無後生女思想成熟又外型滿分,呢度一定有師兄遇過,小弟就真係唔常見。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 14:17 發表 查看引用來源

又無需要到三哥程度,後生女揀得佬味既男人,係預左享受個過程,後生女亦知自己見識閱歷唔夠男人高時,大家成年人,都會明邊方面互相取悅先夠開心。

咁有無後生女思想成熟又外型滿分,呢度一定有師兄遇過,小弟就真係唔常見。 ...
我都未遇過,可能有啲師兄有,係就真係好正!😬

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
結婚之後,都食唔到18-20歲嚕….
食親都係人妻/中女/ 離婚婦人。
往事真係懷念
人妻中女都正不過難識到

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 12:35 發表 查看引用來源
個個條野都差不多啫....
梗係唔係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆