上一頁下一頁
發新話題

最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
83  26.1k

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 14:19 發表 查看引用來源
飲到咁上下,條女同我講想出去食野,我心諗呢個情況仲食野!
推左兩次,最後逼於無奈出門口同佢揸車出去。。。
上到車,我問佢想食咩,佢就一下車埋黎,同我講,想食我。。。
即刻係咁互車,手腳並用,摸哂佢全身。
果條褸屌裙同黑底,終於 ...
條女都好慘慘

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-25 15:27 發表 查看引用來源
我都有個失敗經驗,話說10幾年前仲興玩LINE,個晚即晚溝到件女出去遊車河。
晚媽媽上得車出去,大家都明嫁啦,求求其其問幾句就話去山邊打下車輪先啦。
去到啲黑媽媽地方,佢直頭坐上黎我個度,咀咗幾下,了到佢濕曬,直想入個時,
坐 ...
咁樣太急,要出車抖下,就變左車外震。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 10:53 發表 查看引用來源

咁樣太急,要出車抖下,就變左車外震。
咁激!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-26 10:57 發表 查看引用來源
咁激!😬
少人既地方其實都得既,但太多蚊同太熱就唔好。

回覆 56# WAIMAN6666 的帖子

講到坐到後坐,忽然間有人行過,咁就傾幾句先繼續啦。
咁佢喺沙田區上車住美林邨,我就話有個朋友都住美林邨喎,唔講由自可,
一講原來係個朋友個妹,佢話如果係識既人既話,唔會比人。。。。。

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落曬閘,佢驚佢哥知道佢啲嘢,結果硬住(個拳頭)返屋企揼春。

早知唔提好過提。

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-26 12:14 發表 查看引用來源
咁佢喺沙田區上車住美林邨,我就話有個朋友都住美林邨喎,唔講由自可,
一講原來係個朋友個妹,佢話如果係識既人既話,唔會比人。。。。。

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落 ...
咁唔好彩呀!咁下次唔好問啦!😂

硬住返屋企

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-26 12:14 發表 查看引用來源

之後傾咗成粒鐘引佢,點傾咸嘢,佢都落 ...
唔知好過知

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
個friend同你準備曬機會 你仲怕呢樣怕嗰樣 佢哋兩個上得嚟預咗畀人食 連condom都唔帶起身 你真係好失敗

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 09:25 發表 查看引用來源

梗係唔係
咁你鍾意咩類型嘅jj?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆