最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
20  26.1k

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 13:53 發表 查看引用來源
相信大家曾經都有過明明有機會食到條女,最後又食唔到既經歷。小弟今日就分享一個,回想都歷歷在目,實在係可惜。

話說大約十年前,小弟廿頭歲,當時都算高大英俊。仲自已搬左出去租村屋住,揸埋車,溝女都容易。
當年有一個朋友 ...
咁都會失敗?等你更新!

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 14:19 發表 查看引用來源
飲到咁上下,條女同我講想出去食野,我心諗呢個情況仲食野!
推左兩次,最後逼於無奈出門口同佢揸車出去。。。
上到車,我問佢想食咩,佢就一下車埋黎,同我講,想食我。。。
即刻係咁互車,手腳並用,摸哂佢全身。
果條褸屌裙同黑底,終於 ...
咁慘呀!咁佢個friend咁自私架,自己食完唔比個friend食!咁你之後有冇再搵佢?

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:10 發表 查看引用來源
條女都正,約165 cm 高,長腿,樣貌都唔差…..始終走得太突然,無佢聯絡方法….事後我好多次回味番,都好後悔當時應該無安全套都照樣食左佢….邊驚得咁多….. 後尾幾年後農曆年係某花市撞到佢,我果時都拖住老婆同個仔,大家有眼神 ...
咁都起碼摷過都好吖!

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:32 發表 查看引用來源
輸哂….輸經驗…..
之後食得多唔多女?

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-19 15:38 發表 查看引用來源
唔算多啦, 之後到而家食左十幾廿個
咁正呀!果然村屋加車方便溝女!😬

引用:
原帖由 arsamhk318 於 2022-5-20 00:27 發表 查看引用來源
結婚之後,都食唔到18-20歲嚕….
食親都係人妻/中女/ 離婚婦人。
往事真係懷念
咁各有美態嘅!人妻都好正吖!

引用:
原帖由 cyytkh 於 2022-5-20 06:46 發表 查看引用來源
人妻先正,俾你食食到,通常都喺同老公少做,慾求不滿,上到床上,全程自動波。
係架,而家好多人妻仲keep得好好,唔差過後生女,仲可能有求必應,點玩都得!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 06:49 發表 查看引用來源
師兄...言之有理,一般而言是人妻特點就是這樣😘😘
所以咁多人鐘意人妻!😬

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-5-20 09:06 發表 查看引用來源

有時 30 +以上正過好多後生女
係架!睇來師兄都應該食唔少!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 11:30 發表 查看引用來源
一般人妻結婚耐咗 , 就唔肯和老公做咁多動作 , 多數死魚咁瞓系床上俾老公 , 老公就好似姦屍咁
但人妻出去偷食時咩都肯做十八般武藝都出埋
咁男人都係架,屌人老婆一定落力啲!😬

前往最後回覆