最刺激既食女失敗經歷

收藏  |  訂閱
20  26.1k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 11:49 發表 查看引用來源
咁...又系...屌人老婆夠晒衝勁
梗係!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-20 12:01 發表 查看引用來源
屌到人妻叫救命啊,人妻話俾老公屌時唔會出聲🤭🤭
你咁大碌梗係啦!仲要咁大力!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 12:20 發表 查看引用來源

師兄,其實後生女先易食,人妻,又或職業女性既熟女,呢D知遊戲點玩先難食但令人回味。
後生仔就易食後生女啫,我哋中坑點會so我哋!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 13:14 發表 查看引用來源

師兄,各有前因啦下。
我其實對後生女興趣不大,但我好多時都佢地溝通,佢地比輕熟女唔同既係,佢地黎得直接表達同問,我當然亦會坦白講無興趣。
咁我有問,我地呢D中佬有咩吸引?其實佢地好鐘意大叔,即大叔唔係大肚腩,地中海煙屎 ...
呢啲梗係受歡迎啦,好似三哥咁,大把女埋身啦!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-20 14:17 發表 查看引用來源

又無需要到三哥程度,後生女揀得佬味既男人,係預左享受個過程,後生女亦知自己見識閱歷唔夠男人高時,大家成年人,都會明邊方面互相取悅先夠開心。

咁有無後生女思想成熟又外型滿分,呢度一定有師兄遇過,小弟就真係唔常見。 ...
我都未遇過,可能有啲師兄有,係就真係好正!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-23 09:25 發表 查看引用來源

梗係唔係
蛇蛇見過唔少,絕對係專家!😉

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-23 09:31 發表 查看引用來源
咁…有研究😅😅🤭🤭🤭
女人見果度嘅數量多過我哋好多!😬

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-23 10:02 發表 查看引用來源
咁又係呀…我哋日日都見同一條,間中用來俾女人舒服吓🥰🥰
但女人可以一日用...几條...來舒服呀😜😜🤪🤪
咁咪係!😬

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2022-5-25 15:27 發表 查看引用來源
我都有個失敗經驗,話說10幾年前仲興玩LINE,個晚即晚溝到件女出去遊車河。
晚媽媽上得車出去,大家都明嫁啦,求求其其問幾句就話去山邊打下車輪先啦。
去到啲黑媽媽地方,佢直頭坐上黎我個度,咀咗幾下,了到佢濕曬,直想入個時,
坐 ...
佢幫你用手搞掂?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-26 10:53 發表 查看引用來源

咁樣太急,要出車抖下,就變左車外震。
咁激!😬

前往最後回覆