R水吹

收藏  |  訂閱
13  14.4k

好耐冇見師妹上嚟喇!驚喜現身呀

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:48 發表 查看引用來源
就係因為窮,所以先會咩都有錢有得傾
我成日都同我d fd講,求包養丫,如果邊個俾人包同我講,我絕對唔會睇唔起佢,不過唔該記得張卡一齊碌,甚至介紹番個俾我都得
而家我咁搏,就係因為無人養我
曾經有人想追我,問我有冇野想要,佢買 ...
咁其實你都算獨立既女仔呀!唔想依靠個男仔

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 16:05 發表 查看引用來源
我又唔係想識人,我以前都係引版出出地名既(應該係掛)
直頭係出名既名人啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 16:08 發表 查看引用來源
唔係唔想依靠,係睇得出條友靠唔住
所以最後佢做左姨姨不想努力了😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-22 10:22 發表 查看引用來源
肥左同皮膚差左就真
因為食好住好個人開心左所以肥左少少

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-17 17:07 發表 查看引用來源
係壓力大,所以肥
每日食既其實唔多,有時攰到咩都唔想食
盡量放鬆一下自己啦!唔好俾自己太多壓力

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 08:56 發表 查看引用來源
呢排會不斷拎假,抖下,今日先扮病請假
不斷拎假係因為好攰定工作壓力大呀?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 10:20 發表 查看引用來源
純粹好多假,同埋明顯想我玩上司,等佢知我有幾重要同埋我係可以隨便俾佢地壓榨
你係公司有重要性!但你做得開心架?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 10:57 發表 查看引用來源
返工邊個係求開心,求錢既姐,話我黑心都係咁講,講真睇人仆街就最開心,我就最鍾意睇到佢地無左我就咩都搞唔掂既狼狽樣
明白,咁如果你仲有假就請多幾日啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 15:08 發表 查看引用來源
我諗住8月頭放一個星期
如果唔俾放,就辭職
反正舊公司一直嗌我返去做
有工搵你就唔怕叫佢地俾你放假呀!唔俾放就走人

附件

前往最後回覆