上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
40  14.4k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-20 16:16 發表 查看引用來源
其實凡事都有兩臉既, 有D 男人享受討好既過程, 睇見心儀對象接受自己物質上附出的滿足感.
(我第一次拍拖送既只不過一條手帕仔, 她動不動就易喊, 當對方因為知道另一位了解自己或想了解自己既時候, 就算收到手帕 ...
我都enjoy有人送野俾我架,不過唔係佢囉
我對佢無任何意思,衰d講連朋友都唔係,我唔想俾假希望佢,到時俾人話我收兵就唔好la
我又唔算大洗,洗得最多都係放假去按摩做facial咁,shopping個d一般都係幾百蚊既野,係人都俾得起(我d😈fd成日都嗌我唔好諗,想買就買)

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:27 發表 查看引用來源

傻妹,包養睇下你點睇啦⋯sugar daddy真係⋯好睇你接受能力嘅⋯如果你好似某位tbb姐仔咩都殺⋯咁咪好快揸幾職樓⋯又好似個位港姐何艷娟咁,嫁個70幾⋯離婚有過億身家

開到口問無你想要咩⋯呢位先生都好無意思下囉 ...
我都係講下架咋,有先算la

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 20:17 發表 查看引用來源

我都叫人想買就買😂
講真,平時反工都辛苦咪當輕鬆下。
如果係我條仔咁講,我會嗌佢交出張信用卡🤣🤣🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-20 22:29 發表 查看引用來源
師妹好耐冇見。靚左又成熟左
肥左同皮膚差左就真

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-5-22 12:51 發表 查看引用來源
因為食好住好個人開心左所以肥左少少
係壓力大,所以肥
每日食既其實唔多,有時攰到咩都唔想食

引用:
原帖由 離火 於 2022-7-17 17:09 發表 查看引用來源

唔食開一食仲肥呀
有返工,一日會食足3餐既,放假咪淨係一餐放題就算
肥唔肥已經唔考慮

引用:
原帖由 thinman 於 2022-7-17 17:34 發表 查看引用來源
唔肚餓咪唔食。
唔係唔肚餓,係攰到連開口咀嚼都唔想

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-17 17:48 發表 查看引用來源
盡量放鬆一下自己啦!唔好俾自己太多壓力
呢排會不斷拎假,抖下,今日先扮病請假

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-7-24 09:35 發表 查看引用來源
冇咩事嗎?~~~~~
梗係無事,有事就唔係扮病
純粹見今日返工既人少,又知忙,咪射波唔返工囉
編更個個都on9既

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 10:12 發表 查看引用來源
不斷拎假係因為好攰定工作壓力大呀?
純粹好多假,同埋明顯想我玩上司,等佢知我有幾重要同埋我係可以隨便俾佢地壓榨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆