上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:25 發表 查看引用來源
有得互動,互相挑逗引誘真係好正!
當佢諗住認真咁處理公事,要忍住唔可以俾對方知佢俾我搞緊,我再用一個好得戚表情望住佢,真係好好玩

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:27 發表 查看引用來源
都唔矛盾嘅。適當時候做唔同嘢吖嘛!
岩丫
我返工,同對住自己另一半個陣完全唔同樣
對住自己另一半個陣完全係小朋友
返工就成個大家姐咁(我d同事係咁講,話無人可以蝦到我)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:19 發表 查看引用來源
咩第一次見到我就鍾意我丫
一齊夾單買零食,問佢d野甜唔甜,佢話有我所以更加甜
諗起都想嘔

好麻甩

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:29 發表 查看引用來源
當佢諗住認真咁處理公事,要忍住唔可以俾對方知佢俾我搞緊,我再用一個好得戚表情望住佢,真係好好玩
咁曳。不過好似幾好玩!之後佢有冇狠狠咁報復返你?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:28 發表 查看引用來源
好嘢做乜要收埋,想到時比驚喜對方!😬
公司人多口雜,我都唔算著得少布,但已經成日俾人講
再show身材,真係會死

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:26 發表 查看引用來源
我唔太鍾意人地集中係我身材上,但其實我又唔介意人睇,只不過係好憎d人又要睇又要講,所以我一般都會著鬆身3再加sport bra壓胸,睇落會比較有肉
我成日都同我d fd講,米8呢d係用黎拒絕(雖則真心鍾意,之前2任都米8),但如果有錢又夠 ...
原來係咁⋯
放眼香港米7左右
香港人唔識高咁😅
Hahaha......岩喎!有錢又暖又駛鬼要米8

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:32 發表 查看引用來源
咁曳。不過好似幾好玩!之後佢有冇狠狠咁報復返你?😬
無la,幻想黎姐
我之前2任同我一齊,都唔會處理公事

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:33 發表 查看引用來源
公司人多口雜,我都唔算著得少布,但已經成日俾人講
再show身材,真係會死
咁做嘢梗係要嚴肅啲!喺屋企就可以sexy啲啦!😬

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 15:35 發表 查看引用來源

原來係咁⋯
放眼香港米7左右
香港人唔識高咁😅
Hahaha......岩喎!有錢又暖又駛鬼要米8
我成日話只要有錢咩都有得傾,無得傾只係錢唔夠
同返工一樣,邊個唔想錢多,事少,離家近,但只要出得起錢,去邊返工都不是問題。忙?只要俾得起錢,唔返屋企都得丫🤣🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:36 發表 查看引用來源
咁做嘢梗係要嚴肅啲!喺屋企就可以sexy啲啦!😬
我做野一套3,收工一套3
係屋企係唔著,絕對唔sexy

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆