上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

R水吹

我又返黎la我而家算係轉左行,工作穩定,但工時長,放假間唔中都會返番以前個行part-time下,不過多數都係做廢青,成日攤係床/去按摩做facial/搵fd行街食飯咁
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係開心
其實身邊不乏追求者,但真係無過睇得上眼
whatever la,上得黎梗係同大家上黎吹咸水,附上一張相

附件

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 13:42 發表 查看引用來源
我又返黎la我而家算係轉左行,工作穩定,但工時長,放假間唔中都會返番以前個行part-time下,不過多數都係做廢青,成日攤係床/去按摩做facial/搵fd行街食飯咁
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係 ...
玩玩具?😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 13:42 發表 查看引用來源
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係 ...
即係你唔動心,咁無計喎

所以成日話其實女仔無得追 (慳返)

竟然轉咗行?!!!!

多D派相,分享吓近况

強勢回歸👍👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 13:49 發表 查看引用來源
玩玩具?😉
太攰la,有時連燈都未熄電話都未叉就訓死左
同埋玩具同真人無得比

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:04 發表 查看引用來源
太攰la,有時連燈都未熄電話都未叉就訓死左
同埋玩具同真人無得比
咁真人梗係正好多啦!有熱度,又有嘢射!😬

引用:
原帖由 water121212 於 2022-5-20 14:05 發表 查看引用來源

即係你唔動心,咁無計喎

所以成日話其實女仔無得追 (慳返)
我要求係要順眼,有專長令等可以崇拜(咩都可以,做野又好叻,打機又好叻),收入唔可以比我差,仲有要有米8,有d肉,最最最重要既係唔可以話我肥
遇得多男人,聽到d甜言蜜語只係想作嘔,唔會心動囉

引用:
原帖由 cmc001 於 2022-5-20 14:50 發表 查看引用來源
竟然轉咗行?!!!!
人大左想穩定ma
每日返工等放工,返工唔洗用腦,其實都幾好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆