上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 15:08 發表 查看引用來源
我諗住8月頭放一個星期
如果唔俾放,就辭職
反正舊公司一直嗌我返去做
有工搵你就唔怕叫佢地俾你放假呀!唔俾放就走人

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-7-24 11:55 發表 查看引用來源
都岩 有時要俾佢地睇下你既價值係邊
人擁有既時候大多唔識珍惜
係每逢我放假,或者我發脾氣按章工作佢地先覺得我重要
咁就要俾佢地多多感受下

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-7-24 13:29 發表 查看引用來源

你啲男人,冇咗你,就真係乜都搞唔掂囉!🤭
d女人都係

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 15:09 發表 查看引用來源
有工搵你就唔怕叫佢地俾你放假呀!唔俾放就走人
我最大既底氣就係我唔怕無左呢份工
佢地成日話我脾氣差,我話我認架,不過無諗住改
我又唔係聖母,憑咩要無怨無悔幫佢地執屎
屌7做錯野又無悔意既人係常識吧

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-24 15:15 發表 查看引用來源
我最大既底氣就係我唔怕無左呢份工
佢地成日話我脾氣差,我話我認架,不過無諗住改
我又唔係聖母,憑咩要無怨無悔幫佢地執屎
屌7做錯野又無悔意既人係常識吧 ...
講得岩呀!宜家係工怕你,所以要俾佢地知莊閑

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 15:45 發表 查看引用來源
講得岩呀!宜家係工怕你,所以要俾佢地知莊閑
都onL79,我SL,班人搞唔掂,關我咩事

回覆 96# miyeebb 的帖子

正常呀 你老細都有責任去攪掂佢

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-25 22:40 發表 查看引用來源
都onL79,我SL,班人搞唔掂,關我咩事
冇可能次次有事都要你搞掂同執手尾

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-7-25 22:42 發表 查看引用來源
正常呀 你老細都有責任去攪掂佢
係現場既人先有責任去幫佢,我唔係現場,鬼知佢要人幫咩,佢唔出聲怪我,話點解我唔教佢出聲
即係正常人都知俾人非禮要嗌,佢唔識嗌,唔去怪現場睇到既人,走去怪佢d朋友點解唔教佢要嗌丫

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-7-26 08:04 發表 查看引用來源
係現場既人先有責任去幫佢,我唔係現場,鬼知佢要人幫咩,佢唔出聲怪我,話點解我唔教佢出聲
即係正常人都知俾人非禮要嗌,佢唔識嗌,唔去怪現場睇到既人,走去怪佢d朋友點解唔教佢要嗌丫 ...
你老細都真係幾仆街

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆