上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:08 發表 查看引用來源
我要求係要順眼,有專長令等可以崇拜(咩都可以,做野又好叻,打機又好叻),收入唔可以比我差,仲有要有米8,有d肉,最最最重要既係唔可以話我肥
遇得多男人,聽到d甜言蜜語只係想作嘔,唔會心動囉 ...
「甜言蜜語」,你聽過最嘔心係點嘅呢? 想開開眼界....

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:08 發表 查看引用來源
我要求係要順眼,有專長令等可以崇拜(咩都可以,做野又好叻,打機又好叻),收入唔可以比我差,仲有要有米8,有d肉,最最最重要既係唔可以話我肥
咁唔甜言蜜語點氹到你呀!😉

引用:
米8 窄窄地⋯香港地唔多⋯
師妹好明顯唔肥啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:08 發表 查看引用來源
咁真人梗係正好多啦!有熱度,又有嘢射!😬
有得攬有得錫,同埋有時可以😈係佢聽電話個陣引誘佢,諗起就覺得正

引用:
原帖由 water121212 於 2022-5-20 15:11 發表 查看引用來源
「甜言蜜語」,你聽過最嘔心係點嘅呢? 想開開眼界....
咩第一次見到我就鍾意我丫
一齊夾單買零食,問佢d野甜唔甜,佢話有我所以更加甜
諗起都想嘔

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:11 發表 查看引用來源
咁唔甜言蜜語點氹到你呀!😉
我鍾意d霸氣得黎又溫柔既暖男,係咪好矛盾?
有次就俾某醫院既男護士吸引到,可惜人地有女朋友

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:17 發表 查看引用來源
有得攬有得錫,同埋有時可以😈係佢聽電話個陣引誘佢,諗起就覺得正
有得互動,互相挑逗引誘真係好正!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 15:13 發表 查看引用來源

米8 窄窄地⋯香港地唔多⋯
師妹好明顯唔肥啦
我唔太鍾意人地集中係我身材上,但其實我又唔介意人睇,只不過係好憎d人又要睇又要講,所以我一般都會著鬆身3再加sport bra壓胸,睇落會比較有肉
我成日都同我d fd講,米8呢d係用黎拒絕(雖則真心鍾意,之前2任都米8),但如果有錢又夠暖,米8可忽略🤣🤣🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:21 發表 查看引用來源
我鍾意d霸氣得黎又溫柔既暖男,係咪好矛盾?
有次就俾某醫院既男護士吸引到,可惜人地有女朋友
都唔矛盾嘅。適當時候做唔同嘢吖嘛!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:26 發表 查看引用來源
我唔太鍾意人地集中係我身材上,但其實我又唔介意人睇,只不過係好憎d人又要睇又要講,所以我一般都會著鬆身3再加sport bra壓胸,睇落會比較有肉
我成日都同我d fd講,米8呢d係用黎拒絕(雖則真心鍾意,之前2任都米8),但如果有錢又夠 ...
好嘢做乜要收埋,想到時比驚喜對方!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆