上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:40 發表 查看引用來源
我做野一套3,收工一套3
係屋企係唔著,絕對唔sexy
唔咪好方便!😬

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:39 發表 查看引用來源
我成日話只要有錢咩都有得傾,無得傾只係錢唔夠
同返工一樣,邊個唔想錢多,事少,離家近,但只要出得起錢,去邊返工都不是問題。忙?只要俾得起錢,唔返屋企都得丫🤣🤣🤣 ...
係㗎⋯😆
我老,想work life balance 所以出得錢都唔想咁搏喇😂
你後生,仲可以任性

好耐冇見師妹上嚟喇!驚喜現身呀

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 15:42 發表 查看引用來源

係㗎⋯😆
我老,想work life balance 所以出得錢都唔想咁搏喇😂
你後生,仲可以任性
就係因為窮,所以先會咩都有錢有得傾
我成日都同我d fd講,求包養丫,如果邊個俾人包同我講,我絕對唔會睇唔起佢,不過唔該記得張卡一齊碌,甚至介紹番個俾我都得
而家我咁搏,就係因為無人養我
曾經有人想追我,問我有冇野想要,佢買俾我
我真係答佢我物慾就無咩,同埋想要咩,我都可以靠我自己努力賺錢去買,唔需要佢買

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:48 發表 查看引用來源
我成日都同我d fd講,求包養丫,如果邊個俾人包同我講,我絕對唔會睇唔起佢,不過唔該記得張卡一齊碌,甚至介紹番個俾我都得
曾經有人想追我,問我有冇野想要,佢買 ...
好明顯呢個你唔鐘意啦!😬

竟然唔去交友版....專登唔想煩?

不過都歡迎你黎吹水既~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:48 發表 查看引用來源
咁其實你都算獨立既女仔呀!唔想依靠個男仔

引用:
好耐冇見!!!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:21 發表 查看引用來源
我鍾意d霸氣得黎又溫柔既暖男,係咪好矛盾?
有次就俾某醫院既男護士吸引到,可惜人地有女朋友
睇來似係不利姻緣嘅性格

所以都係等長大啲先

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 15:52 發表 查看引用來源
好明顯呢個你唔鐘意啦!😬
擺明la
btw條友最終好似溝左個富婆,我甩難了🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆