上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

推薦做KOL 啦,

唔露面只出腳呀...網上都一堆

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:48 發表 查看引用來源
就係因為窮,所以先會咩都有錢有得傾
我成日都同我d fd講,求包養丫,如果邊個俾人包同我講,我絕對唔會睇唔起佢,不過唔該記得張卡一齊碌,甚至介紹番個俾我都得
而家我咁搏,就係因為無人養我
曾經有人想追我,問我有冇野想要,佢買 ...
傻妹,包養睇下你點睇啦⋯sugar daddy真係⋯好睇你接受能力嘅⋯如果你好似某位tbb姐仔咩都殺⋯咁咪好快揸幾職樓⋯又好似個位港姐何艷娟咁,嫁個70幾⋯離婚有過億身家

開到口問無你想要咩⋯呢位先生都好無意思下囉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 16:03 發表 查看引用來源
擺明la
btw條友最終好似溝左個富婆,我甩難了🤭
原來佢最終係 「阿姨 我不想努力了」

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:27 發表 查看引用來源

傻妹,包養睇下你點睇啦⋯sugar daddy真係⋯好睇你接受能力嘅⋯如果你好似某位tbb姐仔咩都殺⋯咁咪好快揸幾職樓⋯又好似個位港姐何艷娟咁,嫁個70幾⋯離婚有過億身家

開到口問無你想要咩⋯呢位先生都好無意思下囉 ...
>>江湖傳聞, 師兄似乎知唔少內情, 某D仲精彩過 而家D 劇

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-20 16:39 發表 查看引用來源

>>江湖傳聞, 師兄似乎知唔少內情, 某D仲精彩過 而家D 劇
係㗎師兄!

個位港姐何艷娟, 佢讀hku law㗎
有學識⋯但佢更識規劃人生
同差自己40年嘅澳博COO結婚嘅⋯再離婚⋯佢唔係咁⋯佢一世都好難搵過億
幾有目標⋯男人過60⋯佢辛苦極都係果一陣😂

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:49 發表 查看引用來源

係㗎師兄!

同差自己40年嘅澳博COO結婚嘅⋯再離婚⋯佢唔係咁⋯佢一世都好難搵過億
幾有目標⋯男人過60⋯佢辛苦極都係果一陣😂 ...
咁咪叻女囉!😬

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:49 發表 查看引用來源

係㗎師兄!

幾有目標⋯男人過60⋯佢辛苦極都係果一陣😂 ...
唔鼓勵D 年輕人咁做囉~~~~~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 13:42 發表 查看引用來源
我又返黎la我而家算係轉左行,工作穩定,但工時長,放假間唔中都會返番以前個行part-time下,不過多數都係做廢青,成日攤係床/去按摩做facial/搵fd行街食飯咁
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係 ...
師姐520 有冇約男仔去街

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-20 16:52 發表 查看引用來源
咁咪叻女囉!😬
醒啦佢⋯唔靠咁點有咁多錢唔駛做

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-20 17:14 發表 查看引用來源

唔鼓勵D 年輕人咁做囉~~~~~
咁勵志嘅故事都唔鼓勵
咁想問聲師兄鼓勵年輕人點做呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆