上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
119  14.2k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-5-20 16:16 發表 查看引用來源
其實凡事都有兩臉既, 有D 男人享受討好既過程, 睇見心儀對象接受自己物質上附出的滿足感.
(我第一次拍拖送既只不過一條手帕仔, 她動不動就易喊, 當對方因為知道另一位了解自己或想了解自己既時候, 就算收到手帕 ...
我都enjoy有人送野俾我架,不過唔係佢囉
我對佢無任何意思,衰d講連朋友都唔係,我唔想俾假希望佢,到時俾人話我收兵就唔好la
我又唔算大洗,洗得最多都係放假去按摩做facial咁,shopping個d一般都係幾百蚊既野,係人都俾得起(我d😈fd成日都嗌我唔好諗,想買就買)

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 18:11 發表 查看引用來源
我對佢無任何意思,衰d講連朋友都唔係,我唔想俾假希望佢,到時俾人話我收兵就唔好la
我又唔算大洗,洗得最多都係放假去按摩做facial咁,shopping個d一般都係幾百蚊既野,係人都俾得起(我d😈 ...
咁咪好囉!做人可以簡單啲係好嘅!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:27 發表 查看引用來源

傻妹,包養睇下你點睇啦⋯sugar daddy真係⋯好睇你接受能力嘅⋯如果你好似某位tbb姐仔咩都殺⋯咁咪好快揸幾職樓⋯又好似個位港姐何艷娟咁,嫁個70幾⋯離婚有過億身家

開到口問無你想要咩⋯呢位先生都好無意思下囉 ...
我都係講下架咋,有先算la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 13:42 發表 查看引用來源
我又返黎la我而家算係轉左行,工作穩定,但工時長,放假間唔中都會返番以前個行part-time下,不過多數都係做廢青,成日攤係床/去按摩做facial/搵fd行街食飯咁
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係 ...
好耐冇見啦 BB
有冇去開餐?😁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 16:08 發表 查看引用來源
唔係唔想依靠,係睇得出條友靠唔住
所以最後佢做左姨姨不想努力了😂

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 13:42 發表 查看引用來源
我又返黎la我而家算係轉左行,工作穩定,但工時長,放假間唔中都會返番以前個行part-time下,不過多數都係做廢青,成日攤係床/去按摩做facial/搵fd行街食飯咁
唔知係咪人大左,對俾人鍾意(想追我個種)反而係想嘆氣(點解要煩我?),而唔係 ...
正常,人大左係咁。我自己都係,但有時真係太忙

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 18:11 發表 查看引用來源
我又唔算大洗,洗得最多都係放假去按摩做facial咁,shopping個d一般都係幾百蚊既野,係人都俾得起(我d😈 ...
我都叫人想買就買😂
講真,平時反工都辛苦咪當輕鬆下。

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2022-5-20 20:17 發表 查看引用來源

我都叫人想買就買😂
講真,平時反工都辛苦咪當輕鬆下。
如果係我條仔咁講,我會嗌佢交出張信用卡🤣🤣🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 22:27 發表 查看引用來源
如果係我條仔咁講,我會嗌佢交出張信用卡🤣🤣🤣
師妹好耐冇見。靚左又成熟左

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-20 22:29 發表 查看引用來源
師妹好耐冇見。靚左又成熟左
肥左同皮膚差左就真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆