上一頁下一頁
發新話題

R水吹

收藏  |  訂閱
40  14.3k

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 10:51 發表 查看引用來源
你係公司有重要性!但你做得開心架?
返工邊個係求開心,求錢既姐,話我黑心都係咁講,講真睇人仆街就最開心,我就最鍾意睇到佢地無左我就咩都搞唔掂既狼狽樣

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 11:10 發表 查看引用來源
明白,咁如果你仲有假就請多幾日啦
我諗住8月頭放一個星期
如果唔俾放,就辭職
反正舊公司一直嗌我返去做

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-7-24 11:55 發表 查看引用來源
都岩 有時要俾佢地睇下你既價值係邊
人擁有既時候大多唔識珍惜
係每逢我放假,或者我發脾氣按章工作佢地先覺得我重要
咁就要俾佢地多多感受下

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-7-24 13:29 發表 查看引用來源

你啲男人,冇咗你,就真係乜都搞唔掂囉!🤭
d女人都係

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 15:09 發表 查看引用來源
有工搵你就唔怕叫佢地俾你放假呀!唔俾放就走人
我最大既底氣就係我唔怕無左呢份工
佢地成日話我脾氣差,我話我認架,不過無諗住改
我又唔係聖母,憑咩要無怨無悔幫佢地執屎
屌7做錯野又無悔意既人係常識吧

引用:
原帖由 jackso0826 於 2022-7-24 15:45 發表 查看引用來源
講得岩呀!宜家係工怕你,所以要俾佢地知莊閑
都onL79,我SL,班人搞唔掂,關我咩事

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2022-7-25 22:42 發表 查看引用來源
正常呀 你老細都有責任去攪掂佢
係現場既人先有責任去幫佢,我唔係現場,鬼知佢要人幫咩,佢唔出聲怪我,話點解我唔教佢出聲
即係正常人都知俾人非禮要嗌,佢唔識嗌,唔去怪現場睇到既人,走去怪佢d朋友點解唔教佢要嗌丫

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-7-26 08:26 發表 查看引用來源
好多老細都咁仆街一個價錢 就想你24小時standby
琴日佢搵我傾野,我直接同佢我未食飯,食完再講,之後就食完飯收工走人,睬佢都傻
想知一個人既工作能力如何,應該去問下其他同事,我一預告話放大假,d同事直情想喊出黎,求我唔好放,當然睬佢地都傻

話說我公司請左個前亞姐返黎,真心唔係我d同事講我真係唔知,因為d新人無個靚女/靚仔
岩岩8卦上網FC下,原來係真既,不過講真就真人同相差太遠,完全認唔到
各位Ching係鍾意素顏一般,唔太化妝既,定素顏有d薯,但化妝靚既?

引用:
原帖由 savisavi 於 2022-7-31 02:41 發表 查看引用來源

睇相至知 hahah, 不過女仔化少少妝好 d
都係假設性問題黎
不過真係好驚訝個同事係前亞姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆