R水吹

收藏  |  訂閱
4  14.2k

竟然唔去交友版....專登唔想煩?

不過都歡迎你黎吹水既~

引用:
原帖由 miyeebb 於 2022-5-20 15:48 發表 查看引用來源
就係因為窮,所以先會咩都有錢有得傾
我成日都同我d fd講,求包養丫,如果邊個俾人包同我講,我絕對唔會睇唔起佢,不過唔該記得張卡一齊碌,甚至介紹番個俾我都得
而家我咁搏,就係因為無人養我
曾經有人想追我,問我有冇野想要,佢買 ...
其實凡事都有兩臉既, 有D 男人享受討好既過程, 睇見心儀對象接受自己物質上附出的滿足感.
(我第一次拍拖送既只不過一條手帕仔, 她動不動就易喊, 當對方因為知道另一位了解自己或想了解自己既時候, 就算收到手帕都可以好開心)

係既, 人大左所以野會複雜左, 又唔係叫你假住去接受
只係想帶出.....其實大家都係成年人..鬼唔知自己養到自己....但男人有時就係咁...你只要俾佢知妳需要佢, 間中被愛
比起下下 同佢講AA 制有情趣一D (當然又唔可以太大洗)

推薦做KOL 啦,

唔露面只出腳呀...網上都一堆

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:27 發表 查看引用來源

傻妹,包養睇下你點睇啦⋯sugar daddy真係⋯好睇你接受能力嘅⋯如果你好似某位tbb姐仔咩都殺⋯咁咪好快揸幾職樓⋯又好似個位港姐何艷娟咁,嫁個70幾⋯離婚有過億身家

開到口問無你想要咩⋯呢位先生都好無意思下囉 ...
>>江湖傳聞, 師兄似乎知唔少內情, 某D仲精彩過 而家D 劇

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-5-20 16:49 發表 查看引用來源

係㗎師兄!

個位港姐何艷娟, 佢讀hku law㗎
有學識⋯但佢更識規劃人生
同差自己40年嘅澳博COO結婚嘅⋯再離婚⋯佢唔係咁⋯佢一世都好難搵過億
幾有目標⋯男人過60⋯佢辛苦極都係果一陣😂 ...
唔鼓勵D 年輕人咁做囉~~~~~

附件

前往最後回覆