遊船河洩春光+做愛

收藏  |  訂閱
9  12.1k

遊船河洩春光+做愛

開返個FB,之前識我既朋友可以加我

果日,同C hing 傾開,佢話想我寫返船河件事出來,我中文唔好,本來唔寫,不過佢又勾返起件事,就寫多次。

記得果大好陽光,有朋友叫我一齊遊船河,好耐都冇試過,就參與下啦。由於租架種好貴,所以朋友既朋友都聯埋一齊出海。

難得出海,緊係著靚D,著件Binkni啦。

架遊艇好大,我估當時都有20人左右啦,果時仲撞返我個ex。我地玩跳水,滑水,又有人係甲板玩滑人game.......
我都好投入咁玩,因為太投入連自己著binkni移左位都唔知,下身走光....

其實我都奇怪啦,自己又唔係好靚,果日d男人成日及我....原來係走光又唔話比我知......當我去廁所時至發現。

當我後尾去完廁所出黎之時,我ex係出面等我.......仲一手拉埋我一邊傾計,佢果時眼光成日及我件binkni...之後,佢又話好掛住我

之後,仲係船倉內攬住我kiss....(果時d人上晒去玩/ 係海)

跟住佢仲拉我入廁所狂吻,仲上下其手,仲除埋我件binkini,係廁所大玩狗仔式......佢仲突特將我推埋門到做.....期間有人突然開門...但好彩lock左...

係咁knock 門....我就唯有大叫一聲有人呀...

完左之後,當我地出返門,發覺那個男人仲係出面門口......死..今次比佢聽到晒啦...

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-21 21:21 發表 查看引用來源

果日,同C hing 傾開,佢話想我寫返船河件事出來,我中文唔好,本來唔寫,不過佢又勾返起件事,就寫多次。

記得果大好陽光,有朋友叫我一齊遊船河,好耐都冇試過,就參與下啦。由於租架種好貴,所以朋 ...
有無再同其他船河男仔做

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-21 21:58 發表 查看引用來源
有無再同其他船河男仔做

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-21 21:59 發表 查看引用來源

等你再分享🤣🤣🤣

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-21 21:59 發表 查看引用來源

圖文並茂👍👍🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-21 21:21 發表 查看引用來源

記得果大好陽光,有朋友叫我一齊遊船河,好耐都冇試過,就參與下啦。由於租架種好貴,所以朋 ...
可以玩得放啲

引用:
原帖由 E-36 於 2022-5-22 02:05 發表 查看引用來源
可以玩得放啲
應該點玩?

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-22 02:07 發表 查看引用來源

應該點玩?
係船頭甲板

引用:
原帖由 E-36 於 2022-5-22 02:23 發表 查看引用來源
係船頭甲板
不如赤柱大街

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-5-22 11:08 發表 查看引用來源

不如赤柱大街
都係好提議喎

前往最後回覆