下川一日七,三日廿一

收藏  |  訂閱
32  5.5k

引用:
原帖由 voking 於 2022-6-18 02:04 發表 查看引用來源

大家諗法一樣。我都想搵當年出世既女。但吾知會吾會係我個女呢?
谂住8月打埋針,休息半個月,過左的針反應,9月去泰國,過左暑假酒店,机票平的,開放两个月,乜都上軌道,玩一個月,跟住直接返大圈,驛站一星期,又平的,三千就得,玩二,個月,睇下深圳港大医院有冇医生睇,有,住耐的,冇,焗返H K,打針

去泰國玩個月再飛大圈。祝你好運!

https://www.youtube.com/watch?v=eLI91zORIjU

回国机票飙到六万人民币一张 泰国却对落地签中国人发出逐客令 滞留泰国的中国人陷入一片恐慌

引用:
原帖由 voking 於 2022-7-5 02:39 發表 查看引用來源
去泰國玩個月再飛大圈。祝你好運!

https://www.youtube.com/watch?v=eLI91zORIjU

回国机票飙到六万人民币一张 泰国却对落地签中国人发出逐客令 滞留泰国的中国人陷入一片恐慌 ...
五個月前,睇清楚閪仔

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-5 07:43 發表 查看引用來源
五個月前,睇清楚閪仔
哦,提醒下你要俾你𨳒。

大話精,等你去咗泰國,機票加到十萬。流落異鄉,等你叫天不應,叫地不靈。

引用:
原帖由 voking 於 2022-7-6 02:54 發表 查看引用來源

哦,提醒下你要俾你𨳒。

大話精,等你去咗泰國,機票加到十萬。流落異鄉,等你叫天不應,叫地不靈。
留落異鄉!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-6 07:34 發表 查看引用來源
留落異鄉!
我係中國H K永久居民,又擁有居英權,剩咬糧錢足夠住泰國月租酒店,食,用E1屌閪屌屎忽,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-6 07:39 發表 查看引用來源
我係中國H K永久居民,又擁有居英權,剩咬糧錢足夠住泰國月租酒店,食,用E1屌閪屌屎忽,
話你大話精係冇錯。
你自己話食偉哥都起吾到頭。而家話𨳒閪。
你俾人屌屎忽就有。

中秋幽靈。

引用:
原帖由 voking 於 2022-7-7 00:06 發表 查看引用來源

話你大話精係冇錯。
你俾人屌屎忽就有。

中秋幽靈。
世上有前列E1,死能都可以屌閪

引用:
原帖由 voking 於 2022-7-7 00:06 發表 查看引用來源

話你大話精係冇錯。
你俾人屌屎忽就有。

中秋幽靈。
大話精:又講大話
快聽
食偉哥見稣哥,起頭靠前列E1,HK医生话:对沖,唔肯開,而家死能,無力屌閪差不多一年,上次感染以前時代咁感染死能左,而家五年好彩,三年正常,十年奇蹟,所以我做安老按揭都做十年

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2022-7-7 05:03 發表 查看引用來源
大話精:又講大話
快聽
食偉哥見稣哥,起頭靠前列E1,HK医生话:对沖,唔肯開,而家死能,無力屌閪差不多一年,上次感染以前時代咁感染死能左,而家五年好彩,三年正常,十年奇蹟,所以我做安老按揭都做十年 ...
祝你奇蹟實現。

前往最後回覆