上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-26 10:19 發表 查看引用來源

問卷調查?

下面填問卷o既人可唔可以講埋你地背景, 比如已婚/ 拍緊拖/ 單身 etc
有d 想知各種唔同階段o既男士思路o既分別
我答你
己婚

其實1.2.3. 都係跟住av情節走
所以睇到邊。就幻想到邊

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-5-26 07:45 發表 查看引用來源

A.性幻想對像?
AV女優/IG女/同學/同事/人地女友/表妹....等
B.性幻想情節?
玩緊坐蓮/狗仔式/含J/強姦/扯破絲襪/著住泳衣玩...等
C.射精果一刻幻想緊嘅畫面係乜?
中出緊條女/顏射/ ...

A.性幻想對像?

自己朋友,老婆嘅朋友,舊女友,阿仔同學嘅媽咪

B.性幻想情節?
瀨閪,含撚,69

口爆,插到佢高潮

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-26 23:50 發表 查看引用來源
我答你
己婚

其實1.2.3. 都係跟住av情節走
所以睇到邊。就幻想到邊
射射你

咁我仲想問, 性幻想之中, 會唔會有自己老婆出現o係個畫面入面呢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 06:49 發表 查看引用來源

射射你

咁我仲想問, 性幻想之中, 會唔會有自己老婆出現o係個畫面入面呢?
我猜大部分男人唔會😅😅

幻想老婆比游水教練插, 幻想老婆比司機插, 老婆比花王插.......好興奮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 06:49 發表 查看引用來源

射射你

唔會的
不過通常都係當日日頭 眼見出現過既女仔

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-27 08:58 發表 查看引用來源
唔會的
不過通常都係當日日頭 眼見出現過既女仔
連 "睇咸片搵到d 新玩意, 下次同老婆搞果陣試吓" 咁樣都唔會?

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-5-27 04:23 發表 查看引用來源

A.性幻想對像?
自己朋友,老婆嘅朋友,舊女友,阿仔同學嘅媽咪

B.性幻想情節?
瀨閪,含撚,69

口爆,插到佢高潮

...
居然無果個,你進展成點呀?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:06 發表 查看引用來源

連 "睇咸片搵到d 新玩意, 下次同老婆搞果陣試吓" 咁樣都唔會?
咁你有冇咁做?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-5-26 07:45 發表 查看引用來源

A.性幻想對像?
AV女優/IG女/同學/同事/人地女友/表妹....等
B.性幻想情節?
玩緊坐蓮/狗仔式/含J/強姦/扯破絲襪/著住泳衣玩...等
中出緊條女/顏射/ ...
我已經親眼睇過老婆比人抽插,幻想已滿足唔到我😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆