上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-27 09:30 發表 查看引用來源
我已經親眼睇過老婆比人抽插,幻想已滿足唔到我😅
可以幻想下有乜嘢新嘢玩!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 09:09 發表 查看引用來源
咁你有冇咁做?😉
經常
而家時間少o左, 但我敢講我睇咸片睇得多過我老公, 我之前仲係我男朋友o既老公, 甚至可能多過你地
雖然片名人名我唔識, 亦唔在意, 我睇o既係內容!
冇估錯男士們係開住o黎打機機, 射完就結束? 有d 仲直接飛到高潮環節?
我係讀書咁讀o架, 學人地女主角d 動作神情技巧, 之後搵老公練習

不過我都要承認, 我有過男主角唔係老公/ 男朋友o既性幻想

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:53 發表 查看引用來源

經常
而家時間少o左, 但我敢講我睇咸片睇得多過我老公, 我之前仲係我男朋友o既老公, 甚至可能多過你地
冇估錯男士們係開住o黎打機機, 射完就結束? 有d ...
咁有冇乜嘢劇情?例如夫之目之前,同上司出trip果啲?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 09:56 發表 查看引用來源
咁有冇乜嘢劇情?例如夫之目之前,同上司出trip果啲?😬
你講果d 係role play 吧? 我只係講緊普通性愛, 但唔同o既技巧, 姿勢, 環節等等
比如唔同方法俾佢爆 (好似之前提過o既, 插到一半口爆, 戴套插到射精然後倒出o黎吞 etc)
比如唔同地方唔同場景, 睡房床上, 地下, 梳化, 廚房, 洗手間枱面 etc
比如90條女奴俾主人打屁股o既片之後有一條打腳掌, 就問老公(果陣仲係男友) 不如下次俾你咁打好唔好 etc

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 11:11 發表 查看引用來源

你講果d 係role play 吧? 我只係講緊普通性愛, 但唔同o既技巧, 姿勢, 環節等等
比如唔同方法俾佢爆 (好似之前提過o既, 插到一半口爆, 戴套插到射精然後倒出o黎吞 etc)
比如唔同地方唔同場景, 睡房床上, 地下, 梳 ...
你係實戰形!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:06 發表 查看引用來源

連 "睇咸片搵到d 新玩意, 下次同老婆搞果陣試吓" 咁樣都唔會?
唔會
同老婆搞反而會諗之前ge sp

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 09:53 發表 查看引用來源

經常
冇估錯男士們係開住o黎打機機, 射完就結束? 有d ...
學完之後會唔會興奮度高左?

A 多數對象都係老婆
B 老婆比多人輪住嚟屌
C 老婆比一班男人中岀完個,啲精喺個西流岀嚟一刻

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 11:32 發表 查看引用來源
A 多數對象都係老婆
B 老婆比多人輪住嚟屌
C 老婆比一班男人中岀完個,啲精喺個西流岀嚟一刻
佢有冇試過同其他人做?

回覆 29# licklickson 的帖子

試過好多次啦,我有班friend屌過佢,到而家都仲會同佢約炮,佢自己又有sp,間唔中又會有人同佢約炮,到而家佢都仲會同人玩多p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆