上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 11:43 發表 查看引用來源
試過好多次啦,我有班friend屌過佢,到而家都仲會同佢約炮,佢自己又有sp,間唔中又會有人同佢約炮,到而家佢都仲會同人玩多p
你有冇試過在埸?

回覆 31# licklickson 的帖子

之前有架,有時會一齊玩,有時佢自己玩,不過佢鐘意自己玩多啲,我喺度,其他男人冇咁癲,不過而家炒過大鑊,佢而家只會自己玩啦

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 11:49 發表 查看引用來源
之前有架,有時會一齊玩,有時佢自己玩,不過佢鐘意自己玩多啲,我喺度,其他男人冇咁癲,不過而家炒過大鑊,佢而家只會自己玩啦
咁你啲friend會唔會講返點同你老婆玩?

會呀,佢哋而家會自己約我老婆,有時會幾個約埋,間唔中仲會叫埋佢哋啲friend一齊屌我老婆,玩完會同我講,有時我自己都會問佢哋

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 11:53 發表 查看引用來源
會呀,佢哋而家會自己約我老婆,有時會幾個約埋,間唔中仲會叫埋佢哋啲friend一齊屌我老婆,玩完會同我講,有時我自己都會問佢哋
你啲friend對佢有乜嘢評價?😉

淫閪一個,任人屌,來者不拒,試過好多次第一次見人就比人中岀,佢哋話自從屌過我老婆,少左去叫雞添😂😂😂

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 11:57 發表 查看引用來源
淫閪一個,任人屌,來者不拒,試過好多次第一次見人就比人中岀,佢哋話自從屌過我老婆,少左去叫雞添😂😂😂
咁淫?你老婆隨傳隨到?

回覆 37# licklickson 的帖子

當然唔係啦,佢好睇心情,試過一星期七日,日日唔同對手,試過一日走幾場,冇心情嗰時成個月唔理任何人又有,好飄忽

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 12:14 發表 查看引用來源
當然唔係啦,佢好睇心情,試過一星期七日,日日唔同對手,試過一日走幾場,冇心情嗰時成個月唔理任何人又有,好飄忽
實在太淫賤了........

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 12:14 發表 查看引用來源
即刻諗起呢度一個叫子敏既師姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆