上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-5-26 07:45 發表 查看引用來源
打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

A.性幻想對像?
AV女優/IG女/同學/同事/人地女友/表妹....等
B.性幻想情節?
玩緊坐蓮/狗仔式/含J/強姦/扯破絲襪/著住泳衣玩...等
C.射精果一刻幻想緊嘅畫面係乜?
中出緊條女/顏射/ ...
A: 外國讀書時,一位移左民帶住小朋友既人妻,超索,最正係佢老公勁搵得錢,但人係香港,而人妻負責坐移民監同照顧小朋友,係小區會整野食俾鄰居,係咁多,平時好好雙乳,Sorry,係好好相與。
B: 都唔係幻想,係重溫去佢屋企幫手,慢慢熟左之後熟佢間屋企每一個地方,10幾年前,想起都正。
C: 咩畫面都已勁正。

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-27 11:17 發表 查看引用來源
學完之後會唔會興奮度高左?
都會o既, 做果陣picture 自己係女優 我中意果種覺得自己好淫o既感覺

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 12:59 發表 查看引用來源
B: 都唔係幻想,係重溫去佢屋企幫手,慢慢熟左之後熟佢間屋企每一個地方,10幾年前,想起都正。
你想講o係佢屋企每一個地方都搞過?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 13:04 發表 查看引用來源

你想講o係佢屋企每一個地方都搞過?
係,以前好興太空人,即太太帶住小朋友係外國買樓後就坐移民監,小朋友讀書,老公呢,就係香港搏殺搵錢,老婆就參加下D華人社區活動,返下教堂,湊下小朋友,得閑到可以用悶黎形容。咁我地呢D唔係讀書就玩既人平時係唔會有住家飯住家湯飲,佢地會好好人有聚會就叫埋我。咁屋企有小問題我地就會去幫手,咁當然好多野慢慢就自然發生,而發生地點,當然邊度都有,香港屋企係一層,佢地係有地庫,閣樓,因為住house,個浴室向上望天係玻璃窗黎架。

引用:
原帖由 infantry 於 2022-5-27 12:14 發表 查看引用來源
當然唔係啦,佢好睇心情,試過一星期七日,日日唔同對手,試過一日走幾場,冇心情嗰時成個月唔理任何人又有,好飄忽
咁有性格!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 13:57 發表 查看引用來源

係,以前好興太空人,即太太帶住小朋友係外國買樓後就坐移民監,小朋友讀書,老公呢,就係香港搏殺搵錢,老婆就參加下D華人社區活動,返下教堂,湊下小朋友,得閑到可以用悶黎形容。咁我地呢D唔係讀書就玩既人平時係唔會有住家飯住家 ...
咁正呀!呢件事好吸引!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 09:34 發表 查看引用來源
可以幻想下有乜嘢新嘢玩!😉
可以,幻想隻婆比幾條撚圍攻😅

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-27 14:18 發表 查看引用來源
係呀,仲有唔同組合!😬

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-27 14:18 發表 查看引用來源
努力將幻想實現行動

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:19 發表 查看引用來源
係呀,仲有唔同組合!😬
唔同組合可能令佢食慾大振🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆