上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-27 14:19 發表 查看引用來源
努力將幻想實現行動
好快幻想實現!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 13:57 發表 查看引用來源

係,以前好興太空人,即太太帶住小朋友係外國買樓後就坐移民監,小朋友讀書,老公呢,就係香港搏殺搵錢,老婆就參加下D華人社區活動,返下教堂,湊下小朋友,得閑到可以用悶黎形容。咁我地呢D唔係讀書就玩既人平時係唔會有住家飯住家 ...
有地庫... 美國/ 加拿大果邊?
我去南半球比較多 主要係袋鼠國, 老公以前果邊畢業, 佢當年一個好好好朋友個妹o黎過香港 exchange,
個仆街踢o左個波俾我要我收留佢 (不過熟絡之後值得, 超靚女囉, 正到我都要咸濕佢)
anyway, 老公"回鄉"帶我去度假, 見到有d 好有味道o既舊屋仔, 應該冇你講果d 咁大, 得一層,
大門隔離貌似就係睡房, 即係話睡房個窗伸個頭出o黎就係大街, 唔知你明唔明啦, 我都唔知果d 算係咩野屋
除o左治安唔清楚, 感覺有d 危之外其實我幾中意, 真係呻吟大聲d 外面等巴士o既人都聽到
不過靚女話果d 樓雖然又舊又甩皮甩骨, 價錢頂得上兩間全新大house

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 14:21 發表 查看引用來源

我去南半球比較多 主要係袋鼠國, 老公以前果邊畢業, 佢當年一個好好好朋友個妹o黎過香港 exchange,
個仆街踢o左個波俾我要我收留佢 (不過熟絡之後值得, 超靚女囉, 正到我都要咸濕 ...
咁你有冇度度都試吓做!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 12:59 發表 查看引用來源

A: 外國讀書時,一位移左民帶住小朋友既人妻,超索,最正係佢老公勁搵得錢,但人係香港,而人妻負責坐移民監同照顧小朋友,係小區會整野食俾鄰居,係咁多,平時好好雙乳,Sorry,係好好相與。
B: 都唔係幻想,係重溫去佢屋企幫手,慢慢熟左 ...
有冇多啲呢個人妻資料,乜嘢年紀,身材,第一次點食到!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:17 發表 查看引用來源
咁正呀!呢件事好吸引!😬
其實師兄年輕時你就唔會覺。
雖知你眼前既全部都係同班女生,女生,人妻比,返學放學一齊玩,講緊唔同國籍既女同學喎,其實你就唔會太留意香港人妻,只係樓主提起,我回想呢樣又幾有趣,當時基本靚D既house都係我地香港人買黎移民用。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 14:44 發表 查看引用來源

其實師兄年輕時你就唔會覺。
雖知你眼前既全部都係同班女生,女生,人妻比,返學放學一齊玩,講緊唔同國籍既女同學喎,其實你就唔會太留意香港人妻,只係樓主提起,我回想呢樣又幾有趣,當時基本靚D既house都係我地香港人買黎移民 ...
咁即係果時食好多女啦!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-27 14:21 發表 查看引用來源

個仆街踢o左個波俾我要我收留佢 (不過熟絡之後值得, 超靚女囉, 正到我都要咸濕 ...
加拿大。
我果時朋友超有錢,佢阿爸掟佢黎讀書,佢一個人住成間house,多房到任揀,我原本都一個人住,同佢熟,後黎租左佢一間房,一個車房放兩架車,我地一齊讀書一齊玩一齊識女仔。

你講既case我堅有類似,我好朋友個表妹黎讀書,之後條死仔返左香港點知有事返唔到黎,佢表妹就黎左我度,勁多故事,佢表妹係靚同好身材到不得了,第一個semester已勁多仔追,佢係後生張栢芝果隻type,可惜佢係我好朋友個表妹,最後都無事發生。

講番人妻,無錯,我去住朋友地方,係山腰,即夜晚你夠靜,會見有鹿同熊出黎搵食物,我自己都親眼見過,但果度真係好好空氣同大地方,試問人妻帶住小朋友,見到呢D唔嚇死就有鬼。
所以我地呢D男丁好受歡迎,我指唔打得都睇得。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:31 發表 查看引用來源
有冇多啲呢個人妻資料,乜嘢年紀,身材,第一次點食到!😬
30幾,堅索,佢係乖乖女人,即真係靚就被老公追左,好乖好聽話為左小朋友將來就黎左移民。
唔係快食,係慢慢熟左,多左上去幫手,佢小朋友仲幫手,一早瞓左才有機會而食。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:48 發表 查看引用來源
咁即係果時食好多女啦!😉
唔多,我鐘意玩,鐘意運動,D時間去晒玩果度,係唔係好嘥,但真係咁。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 14:52 發表 查看引用來源

加拿大。
我果時朋友超有錢,佢阿爸掟佢黎讀書,佢一個人住成間house,多房到任揀,我原本都一個人住,同佢熟,後黎租左佢一間房,一個車房放兩架車,我地一齊讀書一齊玩一齊識女仔。

你講既case我堅有類似,我好朋友個表妹黎讀書,之 ...
咁就做就咗你食佢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆