上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 14:55 發表 查看引用來源

唔多,我鐘意玩,鐘意運動,D時間去晒玩果度,係唔係好嘥,但真係咁。
梗係嘥!why not both?😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 14:54 發表 查看引用來源

30幾,堅索,佢係乖乖女人,即真係靚就被老公追左,好乖好聽話為左小朋友將來就黎左移民。
唔係快食,係慢慢熟左,多左上去幫手,佢小朋友仲幫手,一早瞓左才有機會而食。 ...
呢啲經歷先正!可以食到又索又乖又純嘅人妻,真係好正!😉
第一次係咪又窄又多水?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:57 發表 查看引用來源
咁就做就咗你食佢?😬
係。
其實...... 當年要食,你只會食唔切食唔晒,唔會無得食。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 15:43 發表 查看引用來源

係。
其實...... 當年要食,你只會食唔切食唔晒,唔會無得食。
咁誇張?人妻都係?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 15:00 發表 查看引用來源
呢啲經歷先正!可以食到又索又乖又純嘅人妻,真係好正!😉
第一次係咪又窄又多水?😉
唔記得,但....... 真心問會唔係架咩??
其實第一次通常放開心情去做,好期待又已經好想好想架嘛。
人妻,隨時餓左一頭半個月,幾個月都大把。

但真係你唔會好諗住食人妻,果度日本,新加坡,台灣,馬來西亞,加拿大,美國,韓國既女生都有,你排目標都未必排人妻先。
除非你好恨食人妻,仲貪同區夠近。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 15:49 發表 查看引用來源

唔記得,但....... 真心問會唔係架咩??
其實第一次通常放開心情去做,好期待又已經好想好想架嘛。
人妻,隨時餓左一頭半個月,幾個月都大把。

但真係你唔會好諗住食人妻,果度日本,新加坡,台灣,馬來西亞,加拿大,美國,韓國既女生都 ...
咁又係,尤其是果時梗係食唔同國籍嘅後生女!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 15:50 發表 查看引用來源
咁又係,尤其是果時梗係食唔同國籍嘅後生女!😬
做狗公....有咩食咩啦😅😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 15:55 發表 查看引用來源
做狗公....有咩食咩啦😅😂
又唔好咁講,各取所需啫!大家都有需要!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 15:56 發表 查看引用來源
又唔好咁講,各取所需啫!大家都有需要!😬
這個當然啦…大家都有需要,單方面系做唔成😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 16:01 發表 查看引用來源
這個當然啦…大家都有需要,單方面系做唔成😅
梗係!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆