上一頁下一頁
發新話題

打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
121  15.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 16:02 發表 查看引用來源
梗係!😬
有這些 怨婦, 才有這麼多性鬥士😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 16:06 發表 查看引用來源
有這些 怨婦, 才有這麼多性鬥士😅😅🤪🤪
你講到我哋好偉大咁!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 16:07 發表 查看引用來源
你講到我哋好偉大咁!😂
梗係....無我哋 拯救 地球 ,女人無仔生,人類就會滅亡了😂😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 15:43 發表 查看引用來源
咁誇張?人妻都係?
其實當年,而家都係,都好興移民。

我住果度,雖然華人比例係少,但正正因為少,你見到都係來自香港人,大家就會好熱情,因為真係有咩,都叫有個幫手。
其實佢地好慘,老公唔係身邊,間屋3層高,佢車出車入買野無事都好,一有咩交通意外唔識處理,買野多D都拎到死死下,屋企新都好,壞下燈,上網有問題已搞餐死,呢D普通野時有發生,何況我頭先講落雪要剷雪,有動物摷佢佢都驚架嘛,我指摷放出街等收既垃圾。

後生果D咩,大家一齊玩一齊夜一夜先返屋企,人妻點同你做呢D,所以你唔會真係好掛住點食人妻。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 16:09 發表 查看引用來源
梗係....無我哋 拯救 地球 ,女人無仔生,人類就會滅亡了😂😂😂
果然好偉大!😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 16:10 發表 查看引用來源

其實當年,而家都係,都好興移民。

我住果度,雖然華人比例係少,但正正因為少,你見到都係來自香港人,大家就會好熱情,因為真係有咩,都叫有個幫手。
其實佢地好慘,老公唔係身邊,間屋3層高,佢車出車入買野無事都好,一有咩交通意外唔 ...
咁最後點解食到?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 16:19 發表 查看引用來源
果然好偉大!😬
所以你 責任重大 ,倍加努力 進行拯救行動 😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 16:28 發表 查看引用來源
所以你 責任重大 ,倍加努力 進行拯救行動 😅😅
你責任大啲!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 16:33 發表 查看引用來源
你責任大啲!😬
我老了,退役啦😅😅曾經威過就算啦🤪🤪🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-5-27 16:35 發表 查看引用來源
我老了,退役啦😅😅曾經威過就算啦🤪🤪🤭🤭
你仲有心有力嘅!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆