打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

收藏  |  訂閱
15  15.8k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-5-26 07:45 發表 查看引用來源
打JJ時嘅性幻想係邊個?幻想同佢做緊乜?

A.性幻想對像?
AV女優/IG女/同學/同事/人地女友/表妹....等
B.性幻想情節?
玩緊坐蓮/狗仔式/含J/強姦/扯破絲襪/著住泳衣玩...等
C.射精果一刻幻想緊嘅畫面係乜?
中出緊條女/顏射/ ...
問卷調查?

下面填問卷o既人可唔可以講埋你地背景, 比如已婚/ 拍緊拖/ 單身 etc
有d 想知各種唔同階段o既男士思路o既分別

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-26 23:50 發表 查看引用來源
我答你
己婚

其實1.2.3. 都係跟住av情節走
所以睇到邊。就幻想到邊
射射你

咁我仲想問, 性幻想之中, 會唔會有自己老婆出現o係個畫面入面呢?

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-27 08:58 發表 查看引用來源
唔會的
不過通常都係當日日頭 眼見出現過既女仔
連 "睇咸片搵到d 新玩意, 下次同老婆搞果陣試吓" 咁樣都唔會?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 09:09 發表 查看引用來源
咁你有冇咁做?😉
經常
而家時間少o左, 但我敢講我睇咸片睇得多過我老公, 我之前仲係我男朋友o既老公, 甚至可能多過你地
雖然片名人名我唔識, 亦唔在意, 我睇o既係內容!
冇估錯男士們係開住o黎打機機, 射完就結束? 有d 仲直接飛到高潮環節?
我係讀書咁讀o架, 學人地女主角d 動作神情技巧, 之後搵老公練習

不過我都要承認, 我有過男主角唔係老公/ 男朋友o既性幻想

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 09:56 發表 查看引用來源
咁有冇乜嘢劇情?例如夫之目之前,同上司出trip果啲?😬
你講果d 係role play 吧? 我只係講緊普通性愛, 但唔同o既技巧, 姿勢, 環節等等
比如唔同方法俾佢爆 (好似之前提過o既, 插到一半口爆, 戴套插到射精然後倒出o黎吞 etc)
比如唔同地方唔同場景, 睡房床上, 地下, 梳化, 廚房, 洗手間枱面 etc
比如90條女奴俾主人打屁股o既片之後有一條打腳掌, 就問老公(果陣仲係男友) 不如下次俾你咁打好唔好 etc

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-27 11:17 發表 查看引用來源
學完之後會唔會興奮度高左?
都會o既, 做果陣picture 自己係女優 我中意果種覺得自己好淫o既感覺

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 12:59 發表 查看引用來源
B: 都唔係幻想,係重溫去佢屋企幫手,慢慢熟左之後熟佢間屋企每一個地方,10幾年前,想起都正。
你想講o係佢屋企每一個地方都搞過?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-27 13:57 發表 查看引用來源

係,以前好興太空人,即太太帶住小朋友係外國買樓後就坐移民監,小朋友讀書,老公呢,就係香港搏殺搵錢,老婆就參加下D華人社區活動,返下教堂,湊下小朋友,得閑到可以用悶黎形容。咁我地呢D唔係讀書就玩既人平時係唔會有住家飯住家 ...
有地庫... 美國/ 加拿大果邊?
我去南半球比較多 主要係袋鼠國, 老公以前果邊畢業, 佢當年一個好好好朋友個妹o黎過香港 exchange,
個仆街踢o左個波俾我要我收留佢 (不過熟絡之後值得, 超靚女囉, 正到我都要咸濕佢)
anyway, 老公"回鄉"帶我去度假, 見到有d 好有味道o既舊屋仔, 應該冇你講果d 咁大, 得一層,
大門隔離貌似就係睡房, 即係話睡房個窗伸個頭出o黎就係大街, 唔知你明唔明啦, 我都唔知果d 算係咩野屋
除o左治安唔清楚, 感覺有d 危之外其實我幾中意, 真係呻吟大聲d 外面等巴士o既人都聽到
不過靚女話果d 樓雖然又舊又甩皮甩骨, 價錢頂得上兩間全新大house

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-27 14:23 發表 查看引用來源
咁你有冇度度都試吓做!😬
自己屋企有✌️

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-5-28 00:47 發表 查看引用來源
會唔會去到3p場景 都想老公搵多個人黎幫你?☺️
唔經想, 不過有咁幻想過
但係係我幫佢地唔係佢地幫我囉
是咁的, 故事描述o既係老公有一班中意做主人o既同好, 因為某d 原因欠o左人地某d 野需要償還,
還唔起於是要老婆犧牲一下, 俾佢地輪流折磨,
睇住嬌妻受苦初頭好興奮, 但後面越o黎越難受爭d 撐唔落去, 老公都開始心痛
不過做老婆o既結束之後同老公講 it's okay, 係我自己話過我咩都可以俾晒你,
就算佢地要o左我條命只要真係幫到你, 我都唔會反抗
之後老公好感動, 幫老婆處理好身上o既傷痕之後, 溫柔得o黎又好熱情咁同老婆做愛

前往最後回覆