再見188

收藏  |  訂閱
14  159.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-5-27 23:35 發表 查看引用來源
你做得到嗎?
有感情就一定做唔到,除非毫無感情

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-9 20:42 發表 查看引用來源
單身會唔會好過有另一半?
人要穩定就會無咗自由🫠
其實睇人而定,有啲人無伴好似世界末日咁,冇哂精神,穩定都唔代表一定冇哂自由(自由應該唔代表可以去搵第二個),咁open relationship 唔係個個可以接受到. 有啲就真係鐘意下下check住哂,遇到呢啲就真係咩自由都冇(有時想自己靜下都唔得)

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-18 22:54 發表 查看引用來源
女人有名叫8 婆....所以女人愛Check 野🤭🤭
唔好太神經質就ok, 大家都辛苦.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-19 16:36 發表 查看引用來源
我都好怕乜都問到篤嘅人....雖然我都會乜都問🤭🤭🤭
問太多根本不會講…
問可以嘅,但不能太過chur, 就算一齊都係獨立個體😅

話咁快到100頁👍

望住張相諗起呢句:
白月光 照天涯的兩端 越圓滿 越覺得孤單 擦不乾 回憶裡的淚光 路太長 怎麼補償

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-21 22:54 發表 查看引用來源
請問你望邊張....我想搵人傾吓偈....心有疑問...有煩惱....
望住你張胸照,咁啱諗返啲過去咗嘅回憶. 你有煩惱就上來傾下,大家互不相識,唔會監介,可以盡情講,或者可以得到答案

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-22 12:52 發表 查看引用來源
而家無煩惱喇....
下星期返新工喇....又係繼續白恤衫....
希望我能夠快啲上手啦...
👍一定可以, 加油👍

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-29 23:27 發表 查看引用來源
的確係嘅.....唔否認.....捽捽臉都舒服
洗面奶正, 冇得顶

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-9-30 17:23 發表 查看引用來源
而家返工....要返十粒鐘....
又唔可以成日篤電話....
想打機都要等Lunch time 或放工..
日日喺度睇緊人生百態..
人生百態有時激Q死,有啲客多舊魚. 不過有時都有啲有趣事

附件

前往最後回覆