上一頁下一頁
發新話題

再見188

收藏  |  訂閱
1.3k  159.4k

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-19 21:52 發表 查看引用來源
自從中咗Omicron 之後真係幾個月無黎m......
又病又壓力...加加埋埋呢半年太多事
中咗  真係會冇m到?咁奇怪嘅?

引用:
原帖由 sagax 於 2022-6-19 22:08 發表 查看引用來源
你又真的又幾慘, 我就中了之後周身骨痛, 但硬度比以前強咗🤦
聽人講 男性中咗會性無能

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-19 21:52 發表 查看引用來源
自從中咗Omicron 之後真係幾個月無黎m......
又病又壓力...加加埋埋呢半年太多事
過半港人晌五波領嘢, 之後啲後遺症唔少人都有, 要啲時間調理吓, 我隻老虎中咗身體明顯差咗, 都係調理中, 出年可能仲多醫療問題, 大家加油啦 !

查實呢度各師兄/姐有幾多領咗嘢 (指第五波時段) ?
小弟都有份, 只係幾日快測兩條線, 整體冇乜病徵, 後遺症好似有些少間歇性腹瀉, touch wood_

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-20 09:22 發表 查看引用來源
查實呢度各師兄/姐有幾多領咗嘢 (指第五波時段) ?
小弟都有份, 只係幾日快測兩條線, 整體冇乜病徵, 後遺症好似有些少間歇性腹瀉, touch wood_
除非後遺症好嚴重先會去睇西醫,其實應該用中醫調理身體,但係中醫唔係睇一劑喺要10次幾8次。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-20 12:29 發表 查看引用來源

除非後遺症好嚴重先會去睇西醫,其實應該用中醫調理身體,但係中醫唔係睇一劑喺要10次幾8次。
西醫冇幫襯佢哋, 小弟用嘅都係啲偏方, 加上平時一啲操練打好底, 可能咁中招後傷害性唔大.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-19 22:20 發表 查看引用來源
容易 支力 係有... 婦科都睇埋..仲係未黎
🤦 如果沒BB, 太久不來M要打通經針

回覆 85# 失常少女 的帖子

識奶一定奶有味西😍😍😍

引用:
原帖由 sagax 於 2022-6-20 15:30 發表 查看引用來源
🤦 如果沒BB, 太久不來M要打通經針
打通經針..不如搵人吊我..吊完就通經架喇....😌

回覆 99# 失常少女 的帖子

排.......... 隊尾 呢?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆