上一頁下一頁
發新話題

再見188

收藏  |  訂閱
1.3k  159.4k

引用:
原帖由 詹士邦007 於 2022-10-4 13:06 發表 查看引用來源
做慣嘅同事會唔覺,但反正都係要做,有機會不防嚐試多D,反而更加能快D適應唔同的情況,諗多無問題可能真係有機會會發生呢,比D信心自己,無嘢係攪唔掂嘅,諗完瞓一覺又去面對另一天開始,加油常姐,你一定得嘅。 ...
多謝你呀
我會加油

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-2 23:43 發表 查看引用來源
假期太多無野搞....😅😅
搵吓錢換個I phone14 😂
出年想自己一個去個小旅行
幾年前我一個佬出走台中,坐廉航住青年旅舍,三日兩夜都係洗左千幾蚊,最緊要有時間行得開姐

引用:
原帖由 kaya 於 2022-10-5 11:35 發表 查看引用來源
幾年前我一個佬出走台中,坐廉航住青年旅舍,三日兩夜都係洗左千幾蚊,最緊要有時間行得開姐
我係想去日本呀.... 東京...神奈川...大阪

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-5 12:53 發表 查看引用來源
我係想去日本呀.... 東京...神奈川...大阪
🤤🤤🤤我都好想再去

回覆 1053# 失常少女 的帖子

有興趣可以去東京附近的伊豆半岛,沿海岸又有温泉浸,遠離少少繁華的購物城市,喜歡食魚仲盛產金目鲷。可以試下去。😀

秋天開始喇~~~
我最愛嘅秋天🥰

引用:
原帖由 詹士邦007 於 2022-10-6 16:51 發表 查看引用來源
有興趣可以去東京附近的伊豆半岛,沿海岸又有温泉浸,遠離少少繁華的購物城市,喜歡食魚仲盛產金目鲷。可以試下去。😀
可惜嘅係我唔食生野~

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-10-6 23:56 發表 查看引用來源
秋天開始喇~~~
我最愛嘅秋天🥰
可以行山郊遊😁 好怕夏天成身汗乘搭交通工具😔

回覆 1057# 失常少女 的帖子

熟架,D魚唔一定係生食,試過兩間熟的也非常好食,有燒的,有日式煮,有一夜干,總之就係正啦。諗起都常再去😋😋

回覆 1056# 失常少女 的帖子

師姐,早晨,睇來工作ok喎!有心情放閃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆