上一頁下一頁
發新話題

再見188

收藏  |  訂閱
1.3k  158.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:00 發表 查看引用來源

主要係冧個人本身, 有冇毛只係其次, 唔肯除毛唔通即飛佢咩..係冇 ?
以前老虎唔會搞啲毛, 耐咗先有所改變, 唔好勉強順住嚟行.
我脫毛都諗咗好耐... 因為我啲毛生得唔靚....所以一早諗住脫晒去...
不過脫毛後就無得試下比人奶嘅感覺係唔係會入肉D..可惜呢~~😿

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:18 發表 查看引用來源
我脫毛都諗咗好耐... 因為我啲毛生得唔靚....所以一早諗住脫晒去...
不過脫毛後就無得試下比人奶嘅感覺係唔係會入肉D..可惜呢~~😿
有冇毛嚟奶差不多啫, 係打開腳成個樣睇哂冇毛摭住.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 11:51 發表 查看引用來源
遇著個有毛開心D 定遇著白虎開心D?
遇著白虎開心D 😌  物以罕為貴

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-6-1 12:23 發表 查看引用來源

有冇毛嚟奶差不多啫, 係打開腳成個樣睇哂冇毛摭住.
無啦....而家擘大d 都無人奶同睇😅😅😅自己睇自己

引用:
原帖由 sagax 於 2022-6-1 12:30 發表 查看引用來源
遇著白虎開心D 😌  物以罕為貴
可惜我下面唔白雪雪...所以唔叫做白虎😅😅

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:18 發表 查看引用來源
昨晚奶SP 佢奶到叫唔好停~~😆 佢好少毛毛
豆豆超級細粒😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:43 發表 查看引用來源
多數都唔係白(老虎都唔係), 唔使介意.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:43 發表 查看引用來源
唔系白虎..咁系咩呀?

引用:
原帖由 sagax 於 2022-6-1 12:44 發表 查看引用來源
昨晚奶SP 佢奶到叫唔好停~~😆 佢好少毛毛
豆豆超級細粒😆
知喇知喇...唔駛曬命😩

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-6-1 12:47 發表 查看引用來源
唔系白虎..咁系咩呀?
黑豹🤪🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆