再見188

收藏  |  訂閱
19  159.5k

感覺好冷漠.  

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-5-28 15:17 發表 查看引用來源
全部男人都係冷血~~🫣😒
唔可以一竹篙打哂成船人.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-5-31 19:37 發表 查看引用來源
最近下面脫咗毛...連屙尿都屙唔準....shit…
老虎都係一樣, 要改改姿勢, 個籮隊後啲做深蹲咁, 唔好九十度坐直. 常姐睇吓有冇用.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 09:52 發表 查看引用來源
哈哈哈... 70 度凌空坐姿...到最尾嗰下失準...
水尾難控..    冇力

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 11:51 發表 查看引用來源
遇著個有毛開心D 定遇著白虎開心D?
主要係冧個人本身, 有冇毛只係其次, 唔肯除毛唔通即飛佢咩..係冇 ?
以前老虎唔會搞啲毛, 耐咗先有所改變, 唔好勉強順住嚟行.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:18 發表 查看引用來源
我脫毛都諗咗好耐... 因為我啲毛生得唔靚....所以一早諗住脫晒去...
不過脫毛後就無得試下比人奶嘅感覺係唔係會入肉D..可惜呢~~😿
有冇毛嚟奶差不多啫, 係打開腳成個樣睇哂冇毛摭住.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 12:43 發表 查看引用來源
可惜我下面唔白雪雪...所以唔叫做白虎😅😅
多數都唔係白(老虎都唔係), 唔使介意.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 13:22 發表 查看引用來源
黑豹🤪🤪🤪
馴服不到的黑夜豹妹....

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 13:30 發表 查看引用來源
我好易馴服..唔野性😅
係梅艷芳嘅歌  

https://youtu.be/5l46OyasZYM

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-1 13:55 發表 查看引用來源
揸波不留情, 除bra 不認人
又焗又熱嘅天.....唔應該用呢隻色嘅bra
係咪搵個籮柚扮嘅呢 ?   邊有咁.........細   

附件

前往最後回覆