再見188

收藏  |  訂閱
19  159.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-3 08:24 發表 查看引用來源

會有關係嘅咩?
冇咗導向加上有啲肉地水力一猛啲就會變咗無定向大瀑布, 平師兄你位嫂夫人莫非未領會過冇話你知 ?

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-6-19 21:52 發表 查看引用來源
自從中咗Omicron 之後真係幾個月無黎m......
又病又壓力...加加埋埋呢半年太多事
過半港人晌五波領嘢, 之後啲後遺症唔少人都有, 要啲時間調理吓, 我隻老虎中咗身體明顯差咗, 都係調理中, 出年可能仲多醫療問題, 大家加油啦 !

查實呢度各師兄/姐有幾多領咗嘢 (指第五波時段) ?
小弟都有份, 只係幾日快測兩條線, 整體冇乜病徵, 後遺症好似有些少間歇性腹瀉, touch wood_

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-6-20 12:29 發表 查看引用來源

除非後遺症好嚴重先會去睇西醫,其實應該用中醫調理身體,但係中醫唔係睇一劑喺要10次幾8次。
西醫冇幫襯佢哋, 小弟用嘅都係啲偏方, 加上平時一啲操練打好底, 可能咁中招後傷害性唔大.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-17 01:45 發表 查看引用來源
肥肉多 😹😹😹😹😹
弊傢伙....遲諗咗...

圖片 delete 咗...  

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-15 01:23 發表 查看引用來源
自從病之後都無再認真望下對波....師兄講得啱...暈真係大咗....波都大咗...可唔可以整細啲個暈....好肉酸..
天生冇辦法, 只好接受佢, 大撻得滯或者當佢呢兩粒係胎痣嚟看待啦.  

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-18 11:57 發表 查看引用來源
但係我喺Twt 度睇到好多男人中意大暈.....我衣家又有返啲自信喇😂😂😂😂
各有所好啦, 黑提都有人鍾意有人唔鍾意, 常姐妳都對男人碌炮都有某程度上要求呢.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-18 13:01 發表 查看引用來源
有頂靚帽...唔要黑蚊蚊...唔要多樹根....個頭唔要似蒜頭😂😂😂😂
嘩....全部中哂...另外一面...

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-19 10:14 發表 查看引用來源
其實而家都好抵....先換一半..7 月尾就唔再等
換半張先月尾再換埋嗰半張.

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-7-19 10:31 發表 查看引用來源
呀叔你好得閒...日日喺度打𧄌
咁講㗎, 留幾隻字啫, 如果打擾常姐妳同其他師兄唔好意思, SORRY !!.

前往最後回覆