男仕或女仕們,你哋瞓覺時,會唔會摸住另一半下體或摸住隻奶瞓覺呢?

收藏  |  訂閱
22  5.5k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-6-2 09:06 發表 查看引用來源
好羨慕你哋既相處模式
因為我地冇亦唔諗住有細路
深思熟慮之後覺得呢d 野其實真係冇咩所謂, 我嫁俾一個人係做佢老婆, 係因為我愛佢, 我想同佢恩愛甜蜜
而唔係因為要攞佢o既精子o黎孕育一個屬於我o既小bb

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 10:50 發表 查看引用來源

因為我地冇亦唔諗住有細路
深思熟慮之後覺得呢d 野其實真係冇咩所謂, 我嫁俾一個人係做佢老婆, 係因為我愛佢, 我想同佢恩愛甜蜜
而唔係因為要攞佢o既精子o黎孕育一個屬於我o既小bb ...
咁樣係好事
有BB
好多時都係男人上188既原因

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2022-6-2 11:02 發表 查看引用來源
咁樣係好事
有BB
好多時都係男人上188既原因
知道呀, 又唔係話上 188有咩唔好, 不過有時間上188 不如上我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 12:28 發表 查看引用來源

知道呀, 又唔係話上 188有咩唔好, 不過有時間上188 不如上我
你地無小朋友 就梗係上你多過上188

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 12:28 發表 查看引用來源

梗係啦,你正過果啲好多!😉

摸下摷下 仆埋再瞓 ❤️

有個幾現實又可能掃興問題,阿妃雖然妳都幾多諗頭同花款,但驚唔驚有一天隻佬同妳真係玩到無乜新意。
引用:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-6-2 18:50 發表 查看引用來源
有個幾現實又可能掃興問題,阿妃雖然妳都幾多諗頭同花款,但驚唔驚有一天隻佬同妳真係玩到無乜新意。

冇新意咪再搵囉,同份工一樣,驚唔驚有日會被其他人取代到?驚㗎!咁又可以點?只有不停提升自己
再講,我唔相信我地之間,淨係得性愛一樣嘢嚟維繫

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-2 19:01 發表 查看引用來源
冇新意咪再搵囉,同份工一樣,驚唔驚有日會被其他人取代到?驚㗎!咁又可以點?只有不停提升自己
再講,我唔相信我地之間,淨係得性愛一樣嘢嚟維繫 ...
真係好認同你既說法
真心信我
如果想維持到。真係唔好生小朋友

我通常屌完條女碌鳩唔會掹出嚟,成碌鳩系條女個閪入面過夜🤣🤣🤣

前往最後回覆