47 12345
上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
46  1.5m

Ching 寫得好好睇!好有初戀feel👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 Hellseeker 於 2022-6-12 17:13 發表 查看引用來源
畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…

呢句真係..... 諗返好多嘢
讀過大學都會明,我都有十幾年無見班大學同學….

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-15 21:34 發表 查看引用來源

我都覺得Miki會係大熱  話哂都開波 ⋯⋯ 補習先😂

大熱Miki
次熱反而會㨂Wendy
次冷就係Ally
大冷一樣係Elaine
我買大熱Miki 拖 次冷Ally 單Q

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-16 17:27 發表 查看引用來源
Part 12
復活節之後,公司最忙嗰浸都過左了,終於可以回復正常人既生活,可能真係壓力太大,加上又訓得唔好,成日都覺得個膊頭勁緊。
Miki: 好啦,應承過你補完習幫你按下個膊頭,你坐係到唔準郁!
點知Miki一㩒落去,我勁痛。
Miki:  ...
正!ching 寫得好好睇。

等ching update

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:37 發表 查看引用來源
Sorry遲左,有啲位真係唔係好醒得起,cake左好耐,唯有我自己腦補少少落去
無問題! ching 寫得好好!

故仔開始複雜咗,係唔係Ally 同 Miki 兩個都食哂?…….

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-18 08:38 發表 查看引用來源
開始有少少複雜🙈🙈跟著仲會有啲劇情混亂
大家要有心理準備
無問題,ching 加油

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 13:41 發表 查看引用來源

師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁? ...
我諗Miki 同Ally 會因樓主而反面。 明顯Miki 對樓主有feel,但Ally 失戀,加上咁主動,之後一定會主動去媾樓主,咁攪法Miki 一定唔高興…..

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 14:44 發表 查看引用來源

所以我話佢劇情發展開始峰迴路轉 😬
會唔會Ally 反客為主,擒咗樓主;Miki 睇到,忍唔話我又要,跟住嚟個3P…….

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-20 19:08 發表 查看引用來源
Part 15
分左手之後Ally唔知係想痲痺自己,定真係想通左,佢比起以前更加俾心機讀書,我地都盡量避免講起男女朋友既話題,我偶爾膽粗粗問下佢點,佢都好直接話俾我地知未完全recover。咁都好,起碼會坦白同我地講,呢啲野真係需要 ...
樓主都開始識得吊我哋癮,好似TVB 啲C9 劇咁……

加油呀,樓主💪🏻💪🏻

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-20 20:20 發表 查看引用來源
聽日第16集,究竟Miki妹妹發生左嘜事
樓主會點樣將劇情描寫出來,真係唔可以錯過😎
會唔會係Miki 中咗毒,要男人同佢交合先可以解毒呢🤣🤣?

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆