上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
46  1.5m

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-20 22:26 發表 查看引用來源

我就係知道Miki妹妹18歲生日 夠秤喇😬
會發生咩事 真係要期待師兄更新
16歲都夠秤扑嘢啦!😚😚

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-21 18:43 發表 查看引用來源
大家好似好期待有甜野
Sorry仲未到 應承大家盡量呢個禮拜尾/下個禮拜頭應該會寫到
寫得好,ching 💪🏻💪🏻,加油!

不如開個盤估吓樓主最後食咗邊條女?

大熱:Miki,次熱:Ally,半冷門:Wendy,冷門:3件食哂,99倍:3件都食唔到🤣🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-23 18:18 發表 查看引用來源
Part 18
進入中六既Miki佢地,DSE已經係倒數階段,佢地忙到七彩,日日都測驗咁濟,基本上冇乜時間抖氣,但佢地都堅持補習時間,我偶爾都會同佢地食飯,同佢地傾下計鬆下,有時Miki,有時Ally,有時Wendy,有時又會一齊食咁。佢地3個都對自 ...
會唔會係3個一齊嚟,嚟個4P?😁😁

引用:
原帖由 床上純情的香腸 於 2022-6-23 20:23 發表 查看引用來源
唔會,我估應該係 Wendy 先、之後Ally ,最後先係最重要既 Miki
我估先食老處Miki,次關Wendy,尾關先到Ally……

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-24 21:14 發表 查看引用來源
我: 我係話係女仔都有呢幾樣野(我堅係個意思._.)
Wendy: 我仲以為你讚我添…
我: 咁你都高質既!我驚你誤會姐。
Wendy: 你都驚誤會咩,Ally都成日叫你鹹濕佬啦。
我: 呢個傻既點可以計。
Wendy: 咁頭先你係咪望我個胸同 ...
估唔到開99倍大冷,先食Wendy …….😁😁

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-25 14:15 發表 查看引用來源
大家已經估到之後點發展🙈
星期六日比較忙寫唔到文
星期一再繼續update🤣甜完之後又會變純劇情發展
明顯Wendy 餓咗太耐,唔夠喉,反客為主,擒咗樓主幾鑊……😂😂

Thank you 樓主🙏🙏等你星期一再update !

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-26 21:13 發表 查看引用來源
唔通今次到Ally?😉
應該係Wendy 同Ally 講咗,話樓主扑嘢好撚勁,攪到佢好high,所以佢又要試吓……😁😁

引用:
原帖由 applesyoyo 於 2022-6-26 21:27 發表 查看引用來源
咁樓主迷變相做完老師免費做埋男妓?
俾我都制啦!三個妹妹仔咁正,仲要輪住俾樓主食,仲要大家Happy,無手尾跟,唔駛樓主找數……

簡直係男人嘅夢想😋😋

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-27 16:19 發表 查看引用來源
我地慢慢開始錫起上黎,雙手已經忍唔住撫摸緊佢對長腿,真係勁滑,再摸佢條小蠻腰,真係好正,比起Wendy,Ally真係進取啲,Wendy係慢慢輕輕力錫,Ally已經係進攻狀態,真係feel到佢個咀用力啜緊你咁,我一手揸落佢個波到,好勉強吸手波,但有 ...
樓主勁呀💪🏻💪🏻連食兩條女!

估計Miki 暫時未咁快食到住,始終未拍過拖,天真啲。 Ally 同Wendy 應該無同佢講關於性嘅事。

跟住應該Ally 同Wendy 一齊嚟,同樓主嚟個3P

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆