上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
46  1.5m

引用:
原帖由 applesyoyo 於 2022-6-27 21:21 發表 查看引用來源
應該系Wendy同Ally夾MIKI來揾Kenny劏豬
應該係Ally 同Wendy 一齊操練樓主,跟住等樓主順利劏Miki 隻豬……

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-29 22:11 發表 查看引用來源
呢2晚應該要停更了,太忙又病病地
小心身體呀,樓主!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-7-3 20:20 發表 查看引用來源
師兄好返啦!有新update
應該係miki拍拖了
係咁樓主就唔抵啦!本來應該食老處,而家個老處俾第二條友食咗……

引用:
原帖由 Sylavin 於 2022-7-4 02:11 發表 查看引用來源
我係kenny哥就一定翻食Ally就咁睇文都覺得正🤤
揸到佢變D奶
我都覺得似樓主會同Ally 一齊。 Ally 應該對樓主有意,主動去媾樓主…..

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 18:46 發表 查看引用來源

少時住屋村,要應付會考,因英文成績唔太好,家人找到同層的一個大哥哥幫我補英文。
真係講少少咋
師姐不如開個新post,講吓你同補習哥哥……😁😁

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 18:51 發表 查看引用來源

我怕又半途而廢,之前有一篇已經係咁了
咁我約師姐你出嚟……跟住由我出個post 「我與188 師姐的故事」

一定唔會爛尾😁😁

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2022-7-4 20:00 發表 查看引用來源

但我爛口喎
我都爛口喎😁😁

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 20:26 發表 查看引用來源
Part 24
Ally開左Miki既IG俾我睇,入面有唔少Miki同Kelvin既合照,無錯,就係上一part提及過既Kelvin,好多師兄都估到少少。
嗰一刻我被衝擊了,你問我,如果呢一刻要我追Miki,同Miki拍拖,我會猶豫,因為我分唔清我對Miki既感情係點, ...
估唔到故事會急轉直下,變成傷感故事……

有時愛情就係咁,捉得住個timing,一齊都會改變。  當日係酒店房,如果樓主下決心同Miki 示愛,Miki 已經係樓主條女……

樓主最後會唔會同Ally 一齊?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-4 23:07 發表 查看引用來源
睇黎大家好鍾意Ally
感覺上Ally 個人夠真,爽快,而且同樓主嘅互動比較有趣,兩個人可以溝通到…..

引用:
原帖由 PoonEX 於 2022-7-6 17:15 發表 查看引用來源
雖然Miki係正,但愈睇愈覺得Ally先係王道
我都係咁話。樓主都應該對Ally 有feel,而且樓主不自覺已經俾Ally 食住,只係Ally 唔知自己都對樓主有感覺。 如果Ally 肯向前行出一步,兩個應該係埋一齊….

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆