上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
64  1.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 16:52 發表 查看引用來源
男嘅口密先可以食多啲!女嘅反而鐘意分享!唔知會唔會話埋比Miki知!
應該有,青春期,心思思,想試又唔知點

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 16:56 發表 查看引用來源
佢三個絕對無難度,不過kenny係好仔信得過
ally似百厭會試3P
失戀的女人會拋開一切,橫掂你唔要我 ,出面大把人要。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 17:00 發表 查看引用來源
鬼佬咁大碌,食過返唔到轉頭!😬
其實係比人用計夾硬。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 16:56 發表 查看引用來源
佢三個絕對無難度,不過kenny係好仔信得過
ally似百厭會試3P
我地好似教埋人地點寫埋佢。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 17:07 發表 查看引用來源
咁激?點用計?
將佢壓住,鬼佬好叻的封口式接吻,再吸女仔口腔的空氣,等佢榮榮地以為享受,加上本身唔夠力推開,放軟手就被攻入,

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 17:20 發表 查看引用來源
咁點解會比佢壓住?喺邊度發生?
酒店,當年個鬼佬係耐5耐黎香港做野的乜師物師,條女次次都扮探佢,呃飯食,食完飯上所攬攬錫錫一陣,未卜過,但果次就一次過回本。而家個妹丁都年過半百。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 17:31 發表 查看引用來源
點識架,條鬼應該係老手,食過唔少!佢有冇之後high唔high?
某次係大陸(中山)回港的大船,有1人1鬼坐佢對面,佢讀名校,英文對答無問題,1句中1句英應付2個,知個鬼住酒店,留電話比佢叫下次黎香港搵佢食飯,有無high 唔知,因為佢目的係想食酒店野,佢本身小康之家(開 公司)都叫有錢,佢同我講呢件事,最慶係無食埋飯,仲要蝕左比人插入個大頭,其實無做埋,因為佢反抗狂拍,最後比鬼佬口爆埋先放人。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 17:55 發表 查看引用來源
咁佢唔報警?
咪儍,出黎玩,不過今次蝕左,次次食完飯上房自己除面,鬼佬除底,攬攬錫錫,不過無卜,係果次比人番本,

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 18:14 發表 查看引用來源
咁都唔做?冇反應咩?
你講男定女,個女只想呃飯食 可能拒絕個男的插入,但可能提供口爆,所以個男的谷埋谷埋的怒火。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-28 18:35 發表 查看引用來源
,佢又唔係冇錢,點解要咁?
我真是唔知,佢亞媽之後同我地員工講話個女走得甩,推開著衫走人(真是當我地儍),個女的同我講的版本就比人入左個頭,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆