上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
64  1.5m

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2022-6-28 18:49 發表 查看引用來源
靜心等候第二朝起身morning q😆
會係邊個入黎先?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 21:22 發表 查看引用來源
唔通Miki覺得夠啦,唔想再繼續? 點知Miki出返黎,黑黑地既房隱隱約約見到佢件睡衣凸左點,佢除左入面個bra...
Miki: 我都係唔夠勇氣好似Ally佢地咁除左件衫...
原來Miki已經知道左我同Ally, Wendy既野。
我; 其實你唔需要 ...
乜咁晒料,後隊得,唔爭在扯開底褲邊直入。

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-28 21:22 發表 查看引用來源
唔通Miki覺得夠啦,唔想再繼續? 點知Miki出返黎,黑黑地既房隱隱約約見到佢件睡衣凸左點,佢除左入面個bra...
女人閏蜜果然無秘密。

引用:
有無睇左全相?

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-29 06:57 發表 查看引用來源

Miki既一舉一動 話我知未必咁簡單
分分中先開口 表白鍾意Kenny哥哥
女人最鍾意痴情,男人最怕黐身。

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2022-6-29 01:51 發表 查看引用來源

係㗎.乜都會講…..
連動作咁細節都講埋。

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-29 07:12 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣
妹丁未完成人生目標,應該有下文,另外2個楊晒出黎,可能有群體活動。

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-29 07:15 發表 查看引用來源

女人之間無秘密
我只聽閏蜜之間身體無秘密,

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-29 08:36 發表 查看引用來源
佢應該係鐘意Kenny, 唔係處女點會主動獻豬?
個過程好AV,後波磨棍應該有道具練習過,起碼都車番陣先通渠,話晒純情少女,第二朝都可以黎個摩玲kiss, 飛機餐,咁就起身走?仲有條男裝舊底褲留低條伏線,

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-29 08:48 發表 查看引用來源
可能morning Q, 之後請假梅花三弄!
成床地圖,雙人高難度花式體操。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆