上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
174  1.5m

我: 我係話係女仔都有呢幾樣野(我堅係個意思._.)
Wendy: 我仲以為你讚我添…
我: 咁你都高質既!我驚你誤會姐。
Wendy: 你都驚誤會咩,Ally都成日叫你鹹濕佬啦。
我: 呢個傻既點可以計。
Wendy: 咁頭先你係咪望我個胸同隻腳?
…原來佢真係發現左。
我: Er…係…
Wendy: 仲唔睇穿左你。
我: 咁話哂我都係男人黎麻,不自覺望左過去姐。
Wendy: 下話? 男人真係咁鍾意大胸咩?
開始愈講愈放。
我: Er…都唔止睇呢樣既,都會睇埋樣同其他位既。
Wendy: 仲有咩會睇?
我: 咪都係腰呀,腿呀咁囉。
Wendy: 咁點樣先叫好睇?
我: Wendy姐,呢樣點答你呀,你問到咁深入。
Wendy: 8卦下姐,你地啲男仔都成日望我個胸架啦。
我: 你feel到?
Wendy: 緊係feel到,知道你地視線大概對住邊架麻,真係咁好望咩?
我: 咁…要有啲size先會望既。
Wendy: 不過你都算少架啦,得閒一兩眼咁,點都唔夠Mike同Ally咁好睇啦。
我: 咁你都ok既,都算靚女呀。
Wendy有少少開心: 係咪架? 我腳唔夠佢地長又唔夠佢地白。
你心口嗰兩舊肉都夠吸引啦._.
Wendy奸笑: 所以你真係鹹濕佬!
我: 咁我男人黎架麻。
Wendy: 咁我而家同你一間房咪好大獲,鹹濕佬。
我: 你再講我就真係鹹濕架啦,唔會淨係望架啦。
我作狀「空」埋去。Wendy冇退縮: 我就唔信你會做咩啦。
我: 你岩岩明明睇完床戲都有反應啦。
Wendy: 邊有喎!
我: 你隻腳出賣左你啦
Wendy: 咁…我都係一個發育左既女仔黎架麻…
我地呢一刻已經坐到好近,望住小小面紅既Wendy,我Feel到Wendy每一下既呼吸聲,心口既起伏,我忍唔住錫左埋去,Wendy冇反抗。
老實講,小Kenny一直處於充血狀態,自從分手之後我足足3年都冇掂過女仔,最多都係右手解決,呢下一錫我瞬間爆發了。
我隻手慢慢由小腿摸上去大腿,係少女既皮膚,好滑,再摸去pat pat,一路試緊可以去到邊。錫錫下開始攬住大家,我隻手又試下摸上條腰,再胳肋底,摸到Bra側邊條帶,好想揸過去,但又驚佢一野推開我再一巴摑過黎,但都去到呢個地步啦,我唔理啦,我輕輕咁揸落個波,好軟熟,好大,一隻手唔係好揸得哂。
揸落去果下,Wendy有縮左一下仔,我以為佢唔想,我即刻縮手,點知Wendy捉住隻手,示意我繼續揸。慢慢我伸埋隻手入件背心入面溫柔咁揸Wendy個波。
一路錫一路feel到Wendy既呼吸聲開始大。
老實講,咁既Size我都係第二次揸,前女友係B Cup。
我隻係手係佢背心到伸去背脊想解佢個bra。試左幾次都解唔到。
Wendy: 件背心頂住左你點解個扣呀。
我慢慢幫Wendy除左件背心,wow,係淺灰色既bra配上D cup既胸脯。
其實之前少見佢著背心以為佢C,上次Ally聖誕爆響口講左佢有D。
今次終於見到了,我隻手已經忍唔到繼續揸落去,咁慢慢錫佢條頸,係少女既汗味體香。Wendy呼吸聲愈黎愈大,仲夾雜左少少呻吟聲。
我伸隻手去背脊解左佢個bra。
Wendy: 你都幾熟手架喎。
我: 你估我真係Ally咁講係青頭仔咩XD
Wendy: 咁樣你點樣忍到幾年架。
我: 所以而家咪忍唔住囉。
我慢慢拎起左Wendy個bra,Wendy有少少怕醜咁隻手遮住個胸,我慢慢拎Wendy隻手,D cup上圍應聲彈出,仲維持住堅挺,少女果然少女,正常既粉紅乳暈,我忍唔住發揮BB仔已經識既本能,係咁啜,另一邊乳暈就用手指不斷慢慢挑逗。
Wendy: 嗯…嗯…
衰妹終於忍唔住叫左出黎,我慢慢推低Wendy落床,
一時錫返上條頸到,一時啜佢個波,隻手已經摸左佢大腿內側,再摸去小Wendy到,隔住條褲慢慢幫小Wendy按摩。
Wendy: 啊…嗯…
佢已經放棄矜持,俾我上下進攻緊佢,少女既皮膚果然係好滑。
我伸手入埋去短褲入面,再慢慢伸入去底褲入面直接接觸到小Wendy,一摸Wendy即刻叫左聲出黎,Wendy都伸手摸下已經硬哂既小Kenny。
摸多陣大家都除左大家條褲同底褲,我訓係Wendy上面繼續kiss佢,我地正式變左兩條肉蟲訓係床到互相錫緊,隻手係大家身體周圍亂摸。
Wendy反轉上我身到,錫多幾啖個身慢慢移落去,含住左小Kenny,到我「啊」左聲出黎,幾年冇俾女仔含過。
雖然Wendy技術普通,得閒仲要唔小心咬到,但我都忍住,繼續享受Wendy既服務,小Kenny愈黎愈硬。
我扶起Wendy塊面,Kiss幾啖就到我用口幫佢服務下,Wendy坐係床擘開少少大脾俾我幫佢奶,係粉嫩既顏色,少女既下面果然香啲,一路奶啲水一路狂流出黎
Wendy: 啊…啊…我想要呀
我: 想要咩呀?
Wendy: 想要呢到…
佢用隻手chok 下小Kenny。
我: 下,我唔明喎
Wendy: 喂呀,你搞到人濕哂仲要扮傻。
我笑一笑Kiss埋去,慢慢放低返佢落床,慢慢擘開大脾,Wendy好配合地攬住我。當小Kenny準備進入之際,Shit!我冇套。
我: 我冇帶套…
Wendy: 下,咁點算。
大家呢刻已經完全ready扑野,唔係就黎入到先差個套吖麻,我feel到Wendy都好想要。
精蟲上腦既我: 咁我地小心啲?
Wendy好似明我想直接插入黎: 你會唔會忍唔住架?一陣你小心做爸爸。
老實講我唔知自己忍唔忍到,淨係知而家小Kenny谷得硬哂,但理智突然叫醒左我。
我: 咁…一係就咁算…
Wendy有少少失望: 下…
佢已經濕到係咁用下面磨我大脾。
我: 你係咪都想要。
Wendy: 係呀…分左手之後都冇做過啦…
我於是Kiss多幾啖真係用小Kenny磨小Wendy,Wendy一路呻吟一路對小Wendy埋黎,睇黎佢真係好想要。
我慢慢將小Kenny向前插埋去,慢慢撥開小Wendy,慢慢插入去。冇錯,我食左我個學生,仲要冇用套,唔係,嚴格黎講,佢地考左DSE,我地已經唔係師生關係!
Wendy: 噢…好大碌…
唔係我大碌,係你下面好緊。雖然知道Wendy唔係第一次啦,但下面仲係好緊,我要慢慢入,等Wendy適應左size我再插入啲,入哂之後我就唔郁,享受少女下面既緊緻,好似成碌包實哂咁。
Wendy兩隻手攬實左我,條腰開始自己郁。
Wendy: 做咩唔郁呀?
我: 你下面好緊呀,緊到我唔想郁…
Wendy: 快啲郁啦…又吊我癮。
衰妹,我就教訓下你,於是我開始用腰慢慢前後前後抽插,真係好舒服,係久違既抽插...
每入一下Wendy就叫一下...
Wendy: 嗯...啊...繼續,我要快啲。
抽插左陣我就坐返起身傳教士式咁繼續抽插,我愈插愈快,好似就黎想射,於是我停一停俾小Kenny回氣再黎過。
Wendy見我停低反轉個人坐上黎,自己前後前後繼續郁,成對胸壓落黎,一路郁個波一路前後磨緊我心口,郁幾下就錫一陣,又再郁幾下...雖然咁樣郁其實小Kenny未插得夠爽,但淨係Wendy訓上黎嫩滑既肌膚之親,再加對D cup壓落黎,已經夠爽,我雙手繼續係Wendy全身游走。
Wendy愈郁愈快,之後索性直接坐起身繼續un...磨擦得愈黎愈大幅度,我腰都一齊用力向上對。
Wendy: 嗯...嗯...啊~~~~~~~
Wendy下面收一收緊,應該高潮左了,Wendy抖哂大氣咁…
Wendy: 呼...我冇哂力啦...
我地調返轉,繼續傳教士式抽插,愈插愈快,差唔多就射啦。
Wendy: 啊...唔好咁快...啊~我頂唔順啦...
我都頂唔順要射...臨射既一刻,咪住,我唔要做爸爸...我一野抆返出黎,Wendy兩隻腳即刻震一震,我係射落Wendy既大脾到...我錫多Wendy幾啖就訓返落床抖氣。
而家床上淨係2條大力抖緊氣既肉蟲
爽完之後,理智同我講,死啦,我食左Wendy,咁而家即係點呀?
~打住咁多先,下集見~

今集終於有甜啦 希望我表達到個氣氛出黎啦

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-24 21:16 發表 查看引用來源

首先未開始睇內容 竟然爆冷迪士尼先食Wendy😮😮
終於要開估啦

引用:
原帖由 床上純情的香腸 於 2022-6-24 21:30 發表 查看引用來源
哇…..爆大冷食 Wendy …..Miki 點算呀?😅
要繼續睇落去
預告一下
過左迪士尼篇就會進入結局篇架啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-24 21:32 發表 查看引用來源
突然咁快?
結果篇我都唔知寫幾多,但一定唔係幾part就完咁🙈放心
有一定篇幅

引用:
原帖由 Reaper716 於 2022-6-24 22:28 發表 查看引用來源

咁快就結局篇!!!仲未追夠喉~~~!!!
可能我表達得唔好
之前講過我會講5-6件大事
Ally分手第1件
Miki知道自己身世係第2件
迪士尼係第3件
之後仲有3件😂所以有排寫
只係結局篇係3件事一環環相扣

引用:
原帖由 持久力強 於 2022-6-24 22:29 發表 查看引用來源
Kenny哥可以介紹一下自己的外型嗎?你咁受歡迎,一定有過人之處
Um…其實我都好普通架咋,外貌朋友話叫做沉實型
175高,果陣我都幾密做運動做GYM,果陣嘅身形依家睇返相都覺得有啲好J🙈🙈當然而家差啲距離啦,一返工就忙好多

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-24 22:46 發表 查看引用來源
好吖,慢慢寫,其中兩件係食Miki同Ally?😉
想得太簡單了

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-24 22:51 發表 查看引用來源
唔怪之得咁吸引!😬
年輕係有心機操啲
而家好在個型都仲keep到
但就一定唔算好大隻,可以話唔肥😩😩😩

大家已經估到之後點發展🙈
星期六日比較忙寫唔到文
星期一再繼續update🤣甜完之後又會變純劇情發展

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆