上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
63  1.5m

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-8-27 11:37 發表 查看引用來源
但如果唔熟唔識當然唔會啦..
咁如果拍拖...當然對對方有感覺麻...實比喎
隻豬比人老強食左,記憶的確會好深刻

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-8-27 13:37 發表 查看引用來源
乸乸地.........
Kenny 見到你對波可能會諗起Wendy

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-8-27 16:45 發表 查看引用來源
G-->H 因為我肥
肥妹真係撞到啪啪聲

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-8-27 16:59 發表 查看引用來源
波定籮😌😌😌😌😌
囖🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 aagunner2009 於 2022-8-23 18:53 發表 查看引用來源

kenny哥哥唔知忙緊乜,整合上面ching嘅意見,可能被Kenny嫂發現被迫腰斬,Kenny哥哥提及過,係引版有舊文,大家可以睇住先止渴,但都係爛尾😂

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21823643 ...
原來kenny 係不停咁被女食🤣

引用:
原帖由 aagunner2009 於 2022-8-23 18:53 發表 查看引用來源

kenny哥哥唔知忙緊乜,整合上面ching嘅意見,可能被Kenny嫂發現被迫腰斬,Kenny哥哥提及過,係引版有舊文,大家可以睇住先止渴,但都係爛尾😂

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=21823643 ...
原來kenny 係不停咁被女食🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2022-8-29 12:04 發表 查看引用來源
食過大波會唔會返唔到轉頭食細波?😌😌😌
呢個仲使問。 食個肥妹都返唔到轉頭啦

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-29 23:41 發表 查看引用來源
叫錯名呢到我都有點驚訝,但既然Miki咁講就唔考究了
佢搵你補習之後DIY的幻想對象係你,真正做時就叫咗你個名

引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-8-30 13:30 發表 查看引用來源

Miki 唔使出一句聲,可以令自己條仔放生佢,自己朋友幫佢扯缐,樓主自動送上門。每一個人都好樂意咁行動,每一個人以為自己係自發去做,其實被人玩弄於股掌之中。樓主好似完全冇主見,從第一集開始上補習已經係人地介紹,之後的故 ...
其實引版都有好多師兄想好似Kenny咁畀人玩弄

引用:
原帖由 天狼魅影 於 2022-8-30 22:20 發表 查看引用來源
睇到呢集覺得好心酸,唔知kenny仲有無同Miki聯絡,佢後來過得點樣呢?
往事只能回味
顏射不能迴避
By松島安

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆