我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
12  1.6m

呢啲咪就係青春囉 , 青蔥歲月

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-19 11:47 發表 查看引用來源
睇咗咁耐, 現在覺得其實Miki都唔係咁好, 佢又唔主動, 有時溝女都要條女主動先好玩, 要相方有互動。一味咁被動的女好麻煩, 溝耐D會厭。不過這種女就係適合做女神, 幻得幻失最令人掛念

反而Ally這種女仔就善解人意,  ...
嘩!師兄好有經驗喎 , 高手

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-19 13:18 發表 查看引用來源

高手講唔上,只係拍多幾次拖就會知唔同類型女仔有大慨的分別
師兄你都係觀人於微㗎喎!

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 20:17 發表 查看引用來源
我覺得Ally 知係最後一次, 想留個特殊紀念比大家, 亦都想自己第一次中出係比一個佢喜歡的人, 所以特登比Kenny中出

不過這些FWB做咗第一次, 之後唔打鐵襯熱拍埋拖, 最後都係越行越遠 ...
係呀我反而凳佢哋唏噓

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 23:29 發表 查看引用來源

Ally應該都知道自己永遠只可以做FWB, Kenny心中只有Miki
Ally講一句無諗過同你發展, Kenny就真係唔追人, 我覺得Ally只係知道Kenny心中無佢, 所以先咁講
其實Ally係愛Kenny, 都係嗰D唔想4個無朋友做, 但又控制唔住先 ...
唉!呢啲都係要有個經歷嘅人先會明白

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-21 19:01 發表 查看引用來源

係呀!女朋友都未必接受到
我反而聽好多食個人妻嘅師兄話 , 普通都肯無套直接射喺裏面冇問題

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-21 23:31 發表 查看引用來源
呢排真係極忙,前排一個月岩岩完左單job所以得閒好多
我盡量一個禮拜都出3篇啦
其實我都想盡快寫完佢
Miki差唔多會出返黎架啦
我反而想知如何周旋於 3 條女之間

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-25 00:08 發表 查看引用來源
呢排返工真心勁忙 想打文個人已經狂釣魚
日做12個鐘咁, 最多過埋下個禮拜, 8月頭會完哂D job會輕鬆啲可以出多啲
係啦咁而家你係做咩職業㗎?同黨嚟讀書嘅時候理想差得遠唔遠

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-3 00:13 發表 查看引用來源
我承認我係被動慢熱,呢個係我軟肋黎
好正 , 好清澀 , 好青春好有共鳴

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-9-29 16:35 發表 查看引用來源
Part 32
第二朝我成個腦都係尋晚既野,自從Ally提出要停止類似FWB既關係之後,我都慢慢進入返平淡既生活,返工放工,打下機,打下波咁,冇乜起伏,冇乜火花。
當然都俾同事拉去happy hour飲下酒,至於有冇艷遇? 點會冇._.但出得黎蒲 ...
睇完你嘅 update 心頭一酸 , 你寫得好啱:“人生總是帶著遺憾,可以跟你一直走到最後的永遠只有一位,或者誰也不會是那一位。現實總比劇集來得更混亂” 你哋真係有經歷過嘅人先寫得出

前往最後回覆