上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(久違既更新, Part 35 updated #1687)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

多謝 Kenny 哥嘅更新,加油!

回覆 168# kenny_love 的帖子

唔知🤔有冇攪出人命

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-4-16 16:22 發表 查看引用來源
多謝支持, 應該仲有3-4 parts就會完啦
會唔會爆大冷!? Kenny 哥番香港,同Miki 一齊。 扑咗幾Q之後,突然收到Polly 通知,話佢有咗,攪到Kenny 唔知飛邊個好🤣🤣

回覆 1687# kenny_love 的帖子

WOW⋯⋯正呀KENNY SIR😆😍

加油支持kenny哥哥

師兄加油!希望你可以完成成篇故事!

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-4-16 21:45 發表 查看引用來源

會唔會爆大冷!? Kenny 哥番香港,同Miki 一齊。 扑咗幾Q之後,突然收到Polly 通知,話佢有咗,攪到Kenny 唔知飛邊哥好🤣🤣
咁峰迴路轉😂😂😂得唔得架

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-4-16 21:45 發表 查看引用來源

會唔會爆大冷!? Kenny 哥番香港,同Miki 一齊。 扑咗幾Q之後,突然收到Polly 通知,話佢有咗,攪到Kenny 唔知飛邊哥好🤣🤣
最驚係中孖寶,PM齊有😏。仲大鑊呀。😅

引用:
原帖由 Nepartak 於 2023-4-17 14:23 發表 查看引用來源

最驚係中孖寶,PM齊有😏。仲大鑊呀。😅
跟住樓主約哂佢哋上天台,用佢最深情款款嘅眼光,喊哂口咁,同兩條女講,你哋倆個,都係我最愛。 兩個我都唔可以失去。 與其三個人痛苦,等我一個承受…..一路講,一路扮哂想跳樓

終於Polly 同Miki 深受感動,決定三人行,不分大後咁嫁俾樓主。  

以後樓主晚晚都玩3P…..

引用:
原帖由 kenny_love 於 2023-4-16 04:22 PM 發表 查看引用來源
多謝支持, 應該仲有3-4 parts就會完啦
完咗係咪出返WENDY 番外篇?😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆