上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
1.8k  1.5m

師兄,加油呀,睇好你呀,千祈唔好爛尾呀

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-15 21:39 發表 查看引用來源
我又買,最後Kenny原來係青頭仔,一個都唔敢食
講笑
Miki暫時係女主角排一好正常
我反而想知大家點解咁排Ally同Wendy
Miki都應該係十拿九穩,師兄喺Part7提過Wendy身材
有吸引力,豐滿又大波邊會唔鍾意架😬

我買圍骰一次過三個,樓主如果買中有冇獎品?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-15 21:39 發表 查看引用來源
我又買,最後Kenny原來係青頭仔,一個都唔敢食
講笑
Miki暫時係女主角排一好正常
我反而想知大家點解咁排Ally同Wendy
我排Ally喺次熱只因為先前幾格有師兄估係焯佢先咋!我心目中,Wendy大波排第二,Ally排第三,大冷門當然係Elaine

引用:
原帖由 taifai88 於 2022-6-15 20:37 發表 查看引用來源

嗱嗱嗱,Miki 大熱
Ally次熱
Wendy 次冷
Elaine 大冷
各位 Ching ,買定離手🤣🤣
師兄我都係會咁排但話唔定Wendy對樓主超有feel會自動獻身😁😁😁

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-15 16:55 發表 查看引用來源
Part 11
四月中復活節假期就係Miki佢地係社區會堂既表演,成個show由下晝1點半去到3點,Miki佢地係其中一隊表演,朝早8點幾已經開始最後彩排。
4月都係Ally同Wendy生日,所以話一齊完左之後順便慶祝埋。
原本我打算中午出去 ...
多謝師兄嘅update!今次三個妹妹仔都請你食波餅,師兄有艷福。等你update Part 12.

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-15 21:34 發表 查看引用來源

我都覺得Miki會係大熱  話哂都開波 ⋯⋯ 補習先😂

大熱Miki
次熱反而會㨂Wendy
次冷就係Ally
大冷一樣係Elaine
我買大熱Miki 拖 次冷Ally 單Q

1. Miki 2. Ally 3. Elain 4. Wendy

估唔到Elaine都會進入大家既排名入面, 我連佢咩樣咩身材都冇形容過

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-16 11:36 發表 查看引用來源
估唔到Elaine都會進入大家既排名入面, 我連佢咩樣咩身材都冇形容過
跳舞都應該唔會差!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆